Запад се тресе, руска државна ТВ објавила које земље ЕУ ће Русија бомбардовати!

Isti zmijarnici i jedno i drugo. A te zalivske despotije ce da odu na djubriste istorije kada vise ne budu bile potrebne. ;)
Zavidiš im što imaju naftu a plašiš se od EU pa im se dodvoravaš?
Pa dobro, i ja sam previše optimističan - bilo bi stvarno glupo da se ti nasmeješ bilo kom vicu koji priča čika Siza modulator.

Partijski drugari bi ti pomerili gooz, bolje biti mudar i ne rizikovati fijasko.
Partijski drugari ili Argumentum ad Hitlerum varijanta AV? Ono tipa: ko se ne slaže sa mnom taj mora da je za AV?

Ahahahahaaa hahahaa ahaha hah ah
Moramo pitati Taba da ti specijalno omogući da lajkuješ sopstvene postove, ovako je baš bez veze kad je krompir.

Staviš sebi jedan 👍 ili 🤣da spasi stvar, ja obećavam da ću dodati još jedan.

Ali u SAD dođe na vlast čovek koji će metlom sve počistiti, koji će većinom koju ima i uparlamentu i skupštinskom domu donosti samo jednostrane odluke, ovo zvuči baš demokratski u ''kolevci demokratije''
Ma ne može, ima većinu (zahvaljujući Bajdenu, tj njegovoj demenciji i divljanju do besvesti woke ekstrema) ali Vrhovni sud se naučio da uzima svaki živi zakon u razmatranje, jedina razlika je što ovog puta baš neće moći da mu organizuju impičmente na po par meseci. Svaki sistem ima svoju inerciju i veoma je teško baš fundamentalno menjati unutrašnju politiku, dosuše ljudi mnogo veću važnost pridaju retorici koja se začas izmeni…

Ali u SAD dođe na vlast čovek koji će metlom sve počistiti, koji će većinom koju ima i uparlamentu i skupštinskom domu donosti samo jednostrane odluke, ovo zvuči baš demokratski u ''kolevci demokratije''
Oho vidite vi ovo drugari...lijepo ja konstatovah neki dan da se ljudima oci otvaraju, pa cak i moderaciji ovde. Pardon supermoderaciji al dobro jasno je. Ma bice to sve dobro.

Oho vidite vi ovo drugari...lijepo ja konstatovah neki dan da se ljudima oci otvaraju, pa cak i moderaciji ovde. Pardon supermoderaciji al dobro jasno je. Ma bice to sve dobro.
A ko ti kriv što mi do sad nisi gledao u oči nego si doneo mišljenje na osnovu pretpostavki :P

Meni je ipak na kraju, kada se podvuce crta bitno da se neko bori protiv nazadnih ii zatucanih sila (iran, kina, rusija........) , pa makar taj bio i Drakula licno. ;)
A to što se isti takav, nazadni bori protiv njih, to nema veze? Auu...

A ko ti kriv što mi do sad nisi gledao u oči nego si doneo mišljenje na osnovu pretpostavki :P
Ma prije sam par puta gledo bile zatvorene pa presto gledat...
i op' op'
kad se co'ek najmanje nada
eto čuda iznenada.
z:mrgreen:

Zezam ja Nikija, nema on drugare, on je klasa iznad.

Ajde laku noć momci i devojke, vreme je za krevetac, lepo spavajte svi.
Aj vala Sikić...od tebe je i veceras bilo kratko al' zato nikako. Kad budes pajkio bice bolje sigurno. Gore ne moze.

Tebi je Tramp oličenje demokratije?
Ne valja kad pobedi Tramp, ne valja kad pobedi Bajden... ti bre nikada zadovoljna.
Znaš li šta će prvo da uradi taj tvoj demokrata? Pomiriće se sa Putinom
Mozda, ali ce Putin svakako da izvine za celu Ukrajinu. Dobice eventualno ono sto je zauzeo od 2014. do danas i puna kapa.

Ali ce zato Kina i Iran morati da se spreme za isukivanje i nabijanje, a oni su cak i vece i opakije zlo od jedne propale poluprazne eks-komunisticke drzave.

Poslednja izmena od moderatora:
Ne valja kad pobedi Tramp, ne valja kad pobedi Bajden... ti bre nikada zadovoljna.
Ako ti je ovo jedini komentar... :mrgreen:
Mozda, ali ce pootler svakako da izvine za celu Ukrajinu. Dobice eventualno ono sto je zauzeo od 2014. do danas i puna kapa.

Ali ce zato Kina i Iran morati da se spreme za isukivanje i nabijanje, a oni su cak i vece i opakije zlo od jedne propale poluprazne eks-komunisticke drzave.
Ne bih se kladila u ovo... inače, do sada je zauzeo veliki deo Ukrajine. I dolazimo do onoga što sam na početku pričala, licemeri su svesno žrtvovali Ukrajince.

Mozda, ali ce pootler svakako da izvine za celu Ukrajinu. Dobice eventualno ono sto je zauzeo od 2014. do danas i puna kapa.

Baš da beru kožu na šiljak? A i Kina? Ideš lično da ih odereš? Svojeručno? Šta ćeš sa tolikom štavljenom kožom? Opašće joj cena skroz na skroz.

Hajde racionalno objasni zbog čega bi sila koja je sada na samom vrhu izazivala ratove koji jedino mogu da je koštaju upravo tog mesta na vrhu? Pobeda je ne bi pomerila ni milimetar naviše, već sada je Nr One. Ili možda zamišljaš Kinu kao Zlobinu Srbiju? Ni Iran nije to, uostalom video si šta se sve dešavalo po Izraelu pa je Teheran još uvek na onom istom mestu gde je bio i pre toga. Nekad bilo, sad se pripoveda.

Back