Запад се тресе, руска државна ТВ објавила које земље ЕУ ће Русија бомбардовати!

Sta fali? Kamo srece da to rade i vise.

(Ovde izuzimam sacicu onih koji su se uklopili i koji hoce da se uklope. Ostali - napolje metlom!).
Da, ali su prvo pričali na sav glas o slobodama koje će imati, propagirali prihvatanje različitosti sve dok im ti isti migranti nisu počeli menjati strukturu stanovništva, dok se ti isti migranti nisu počeli buniti zbog degradiranja kojima su izloženi i sl...

Da, ali su prvo pričali na sav glas o slobodama koje će imati, propagirali prihvatanje različitosti
Eksperiment koji je propao. Ni prvi, ni poslednji.
Sta ces, nije ovo vise neka 1994. pa da multikulturalizam bude nesto novo, primamljivo, ''wow'' i do yaya.
dok se ti isti migranti nisu počeli buniti zbog degradiranja kojima su izloženi i sl...
Koja crna degradiranja?

Zive bre ko bubreg u loju, nista ne rade, samo sisaju socijalu, siluju, kradu, diluju drogu, stancuju copore malih dzihad-ratnika i prave nekakve serijatske zone u kojima vladaju njihovi pretpecinski zakoni. A cim im neko pokaze prst, odmah oni i razni dusebriznici vicu ''rasizam, diskriminacija, kme kme''.

Verovatno bi elite trebale da budu muslimanske, onda bi svetom trajno zavladali mir, dobrota, lepota i razumevanje. :P
Otkud reč ''elita'' u ovom kontekstu? Moj post se ne odnosi na elitizam već na licemerje. A inače, meni ni muslimani ne smetaju, ako su stanovnici neke države i poštuju zakone te iste države. Ako neki musliman završi fakultet, pa ga zbog pripadnosti postave na radno mesto koje je daleko ispod njegovog obrazovanja, meni je to degradiranje, diskriminacija, dok sa druge strane puna usta mi smo ''kultura'' , mi prihvatamo različitosti ect, ect :mrgreen:

Alternative ''licemerju'' su Homeini i njegovi naslednici , razne komuñare po Aziji , Africi i J. Americi na celu sa komunofasistickom Kinom, zatucane teokratije iz 7. veka, diktatori-populisti i ostala baraberija.

Neka hvala.
A da li imaš još neki argument osim svog standardnog standard jači tlač? Ko određuje ko je teokratija, ko autokratija a ko satrapija? Kako to da CNN nikako da zapazi da je Saudijska Arabija daleko rigidnija nego Iran? Da je Teheran u milosti Zapada bio bi peoglašen za demokratiju, za razliku od Saudijske Arabije i UAE tamo ima pravih izbora na kojima se desi i da onaj ko ih raspiše bude poražen.

Ako si propustio:

Koja crna degradiranja?

Zive bre ko bubreg u loju, nista ne rade, samo sisaju socijalu, siluju, kradu, diluju drogu, stancuju copore malih dzihad-ratnika i prave nekakve serijatske zone u kojima vladaju njihovi pretpecinski zakoni. A cim im neko pokaze prst, odmah oni i razni dusebriznici vicu ''rasizam, diskriminacija, kme kme''.
Upravo ono što serviraju mediji sada. Sada su to kriminalci koji su ''upali'' u njihovu zemlju a pre su bili dobrodošli, pobegli ste iz diktature, mi ćemo da vas prihvatimo...

Ma da, u ''naprednim državama'' upravo proteruju migrante, osnov budžeta su im vojne industrije koje prodaju oružje tim istim diktatorima, stave po nekog Indijca, da malo ''potamni'' vladajuću strukturu protestanske aristokratije i time pokažu kako su oni ''kultura'' :mrgreen: ako to nije licemerje, onda sam ja baš neuka :mrgreen:
Ma ni to, ni Tramp u prethodnom mandatu nije mogao da zatvori granicu sa Meksikom gde razne bande bukvalno preprodaju ljude i prebacuju preko granice za pare koje će im posle otplaćivati decenijama - tako je grozno organizovano da ukoliko žrtva preprodaje “zaboravi” da nekom od “zaslužnih” plati reket banda iz njene zemlje bude obaveštena i posle sledi mučenje porodice uz video streaming scena za žrtvu koja je u Americi. O tome Bajden nije imao namere da se izjašnjava…

Upravo ono što serviraju mediji sada. Sada su to kriminalci koji su ''upali'' u njihovu zemlju a pre su bili dobrodošli, pobegli ste iz diktature, mi ćemo da vas prihvatimo...
Te ljude u Ameriku švercuju veoma opasni kriminalci, tj bande koje na tome i na prodaji droga grade bilionske imperije.

Takvih koji bi da se integrisu u zemlju u koju su dosli, te da se poevrope u vrh glave ima 1-2%.
Onda su te zemlje možda trebale o tome da razmišljaju pre nego što su im dozvolili da dođu, ali nee, oni su fini ljudi koji primaju sve koji beže od diktature :mrgreen:

Rusija, McDonald's, rucak, Beograd, Nemac, Srbin, 2000, 3000, 5000 evra, guzva, nemam pojma...vic...modulator.
Nevjerovatno ali nazalost istnito :(
Pa dobro, i ja sam previše optimističan - bilo bi stvarno glupo da se ti nasmeješ bilo kom vicu koji priča čika Siza modulator.

Partijski drugari bi ti pomerili gooz, bolje biti mudar i ne rizikovati fijasko.

To se odmah vidi, decace, sta ima ko da odredjuje?

Isti zmijarnici i jedno i drugo. A te zalivske despotije ce da odu na djubriste istorije kada vise ne budu bile potrebne. ;)
Kada nam samo Tesle budu hodile drumovima :mrgreen:

Pa dobro, i ja sam previše optimističan - bilo bi stvarno glupo da se ti nasmeješ bilo kom vicu koji priča čika Siza modulator.

Partijski drugari bi ti pomerili gooz, bolje biti mudar i ne rizikovati fijasko.
Ahahahahaaa hahahaa ahaha hah ah

Back