Zapad resio Srbiju da kazni, a Rusija je previse slaba da nam pomogne

Konstantin Veliki

Buduća legenda
Poruka
28.449
Zapad je ocigledno resio da kazni Srbiju i Srbe jer misli da su Srbi i Beograd krivi. Zapad ce traziti od Srba da ukinu Republiku Srpsku. Tera Srbiju na pogresnu eklonomsku liberalnu politiku tako i od bogatstva nema nista. Ako Srbija udje u EU svi cu da pobegnu, zemlja ce da propadne.

A Rusija je daleko, a cak Ukrainci zajebavaju Ruse. Rusija nije uspela ni svoju ekonomiju da napravi nezavisnu od energenata. Totalno je zavisna od nafte i gasa, nema konkurentnu industriju. Rusija ne moze ni Asada da cuva iako je vojska tamo. Svugde im CIA namestava neka revolucije.

Da sam ja AV neznam kako bi to sve resio. Srbija je u k*****

Русија ни себи не може да помогне а нама понекад помогну''порукама охрабрења'',баш им фала...

Ми смо ''виђени да нестанемо'' као држава и народ шта год урадили,то је решена ствар али ће тај процес трајати још 30-40 година...

Zapad je ocigledno resio da kazni Srbiju i Srbe jer misli da su Srbi i Beograd krivi. Zapad ce traziti od Srba da ukinu Republiku Srpsku. Tera Srbiju na pogresnu eklonomsku liberalnu politiku tako i od bogatstva nema nista. Ako Srbija udje u EU svi cu da pobegnu, zemlja ce da propadne.

A Rusija je daleko, a cak Ukrainci zajebavaju Ruse. Rusija nije uspela ni svoju ekonomiju da napravi nezavisnu od energenata. Totalno je zavisna od nafte i gasa, nema konkurentnu industriju. Rusija ne moze ni Asada da cuva iako je vojska tamo. Svugde im CIA namestava neka revolucije.

Kada su to Rusi nama to pomogli?A pisao sam i ranije da iako priznamo Kosovo i Metohiju,da nas nece ostaviti i dalje.Mnogima smetamo,a zasto,ko ce ga znati.

Poslednja izmena:

Daaaa. U Briselu, Parizu, Budimpesti.

Jadni Rusi, petu nedelju zaredom im zapalili Pariz.

Daaaa. U Briselu, Parizu, Budimpesti.

Jadni Rusi, petu nedelju zaredom im zapalili Pariz.

Vidi u Ukrajini su uspeli da dovode jako antirusku vlast, Rusi ama bas nista nisu mogli.

Rusija ni sama ne moze da se odbrani, a kamoli Srbiji. Cak ni Migove ne mogu prenesu jer je Srbija okruzena Nato zemaljama.

- - - - - - - - - -

Други су зависни од нафте и гаса, русија им продаје. За паре.

Pitanje je dokle to moze. Rusiju moze mala cena tih energetika da slomi kao 90tih.

Kada su to Rusi nama to pomogli?A pisao sam i ranije da iako priznamo Kosovo i Metohiju,da nas nece ostaviti i dalje.Mnogima smetamo,a zasto,ko ce ga znati.

nONsi9V.png

z:poz:

И Сирија и Асед су спасени. Асадови политички опоненти, побуњеници и терористи су углавном елиминиасани и ликвидирани (на овај или на онај начин, небитно је). Амерички покушај насилне смене сиријских власти је неславно пропао. Чак и да се Асаду нешто лично деси, власт БААС партије је осигурана у наредних пар деценија. Њима у Дамаску више нема ко да се супротстави. z:p
Русија ће енергенте (и не само њих) почети све више и више да извози у Кину. А руско наоружање, као квалитетније, су почели да купују чак и најближи амерички савезници, не марећи за америчке санкције.:rtfm:

U našoj srědini je štetno ali jako štetno što pojedini ljudi su spremni da idu i na kartu cěpanja nacionalnog jedinstva zbog izbora něke od velikih světskih sila.

Ne mogu da razuměm šta je tu "antiruski" kada něko priměti da su Rusi u ogromnom strateškom zaostatku, a da nama ovdě već izvěsno vrěme gori pod nogama.

Pa svako ko ima iole pameti shvata da Rusi moraju prvo stabilizovati prvi prsten oko sebe, Ukrajinu a tek onda da na něki način da pridobiju Tursku i Bugarsku da bi se i približili Srbiji za bilo kakav eventualno ozbiljniji projekat ovuda.

Srbija kao něka zemljica eksteritorijalno prijateljska Rusiji je potpuno efektivno nezanimljiva što su pokazale sve godine do sad.

Ne trěba biti ni pesimista ali ne ni ne znam kakav optimista sa ne znam kakvim prětěranim očekivanjima.

U našoj srědini je štetno ali jako štetno što pojedini ljudi su spremni da idu i na kartu cěpanja nacionalnog jedinstva zbog izbora něke od velikih světskih sila.

Ne mogu da razuměm šta je tu "antiruski" kada něko priměti da su Rusi u ogromnom strateškom zaostatku, a da nama ovdě već izvěsno vrěme gori pod nogama.

Pa svako ko ima iole pameti shvata da Rusi moraju prvo stabilizovati prvi prsten oko sebe, Ukrajinu a tek onda da na něki način da pridobiju Tursku i Bugarsku da bi se i približili Srbiji za bilo kakav eventualno ozbiljniji projekat ovuda.

Srbija kao něka zemljica eksteritorijalno prijateljska Rusiji je potpuno efektivno nezanimljiva što su pokazale sve godine do sad.

Ne trěba biti ni pesimista ali ne ni ne znam kakav optimista sa ne znam kakvim prětěranim očekivanjima.

da, samo pragmatizam i cinjenice .

ali nema toga dovoljno.

mi smo kontrasi , sada bi dali srbiju za rusiju

a kad se zamene uloge u svetu , kad amerika bude izgubila status prve sile , onda ce se naci nacin da se

okrenu ledja rusiji a da se trazi pomoc od amerike

a tada ce hrvati , albanci i ostali opet biti pragmaticni i aplaudirati tadasnjem vladaru.

Putin je imao srece da je cena nafte eksplodirala, nije uspeo da razvije druge grane privrede.

- - - - - - - - - -

Sto smo mi u njihovim ocima krivi za raspad Jugoslavije i zlocine.

nemoj biti presmesan,oni veoma dobro znaju da su za raspad SFRJ i ratove najodgovorniji upravo oni.Srbi se kaznjavaju samo zato sto nisu mirno prihvatili rasprodaju imovine

Back