Zapad postaje komunisticki

Za nas koji volimo...Shanghai... :lol: :lol: :lol:

0061xp.jpg

0342ad.jpg

0408yo.jpg

0378yp.jpg

0277nf.jpg

Људи,

Кинези направише ту престоницу Пекинг на једној пустари између Океана и Гоби пустиње, град од 13 000 000 становника на простору где је ужасна клима и нема ни једне реке.

Шта ми којима нам престоница лежи на УШЋУ можемо на све то да кажемо ?!

Другари, знате ли да Фараон са форума ДО најозбиљније тврди како ће Кина и Америка да зарате већ следеће године око Тајвана.
Ако се то догоди, предлажем да мобилишемо једну бригаду овде на Новом Београду.

marlon:
Ma to je bre sirotinja najgora...dosli medjudrzavnim ugovorom, kao oni sto u svapskoj prodaju cigare. :lol:

Они су сви покупљени из једног села од пар 100 000 становника и то се све поуздано зна......немају они везе са оним шта је заиста Кина, они само служе да ојачавају стереотип о њима као соцреалистима.

У принципу се слажем са тобом.
Добро код овог пророчанства је то што ћемо ускоро знати колико је истинито. Нешто се мислим да ли да се са Фараоном кладим у камион МБ пива да неће избити рат следеће године...
Ипак је он божанство...

nešto ne verujem u globalne ratove,kad je hladni rat prošao bez globalnog sukoba...

čini mi se da je svet došao u fazu kada se globalni ratovi vode na psihičkom nivou,kao što su rusi izgubili hladni rat činom povlačenja raketa sa kube,sve posle toga je bila puka formalnost i odrađivanje posla od strane amerikanaca...
ako kina uzme tajvan počinje isti proces,samo što će usa ovog puta biti na drugoj strani batine:smile:

ej bre ljudi,kina i indija da vode glavnu rech u svetu??hehe,slatko se nasmejah,dobar ovAj internet...so chim da vladaju,kad im 90% stanovnistva zivi kao pacovi,gore nego cigani na starom sajmishtu...kao,imace bolju tehnologiju od belaca?smeshno...palite se tu na par zgradurina u nekom tamo shangaju...volite kineze a mrzite belce...rimska imperija je trajala hiljadu godina,neka evro-atlanska traje toliko...bice dobro

i shta si sad dokazao?stavio sliku grada potopljenog usled uragana,prirodne nepogode i hoces da dokazes nesto?sto ne nadje slike eksplodirane fabrike u tvojoj kini,ili neki potop tamo?ah,zaboravio sam,kod njih strani novinari ne smeju da udju,kako ne bi otkrili svetu bedan zivot naroda tamo,politicke kaznjenicke kolonije,ubijanja dece po kineskim provincijama i ostalo...

mislim,u kom si fazonu sa ovim slikama?likujes zbog unistenja jednog divnog grada,mozda najprivlachnijeg grada na svetu za mene?zbog patnje miliona ljudi koji meni i tebi nisu nista skrivili? zbog propasti kolevke jazz-a?i to je kao sirotinja u USA? najgora sirotinja tamo zivi bolje nego srednja klasa u kini...ako oni uopste imaju to,srednju klasu...mada ja mislim da nemaju,nisam siguran...

Rusi nisu izgubili hladni rat povlacenjem raketa sa Kube...to je americka propaganda...Ameri su povukli svoje rakete iz Turske...to je bila pat pozicija...uostalom, sta je trebalo da urade?

nego...ni ja ne verujem u globalni rat...to ce sigurno biti neka vrsta hladnog rata, specijalnih jedinica, bez identifikacionih plocica, i slicno...mislim na Tajvan...ljudi, pa niko nije lud da rizikuje nuklearni sukob...
takodje ne verujem u dominaciju Kine...ne znam ni zasto bi bilo ko voleo da se to desi...stvari bi samo bile gore...ti ovako mozes da se pozoves na neke ustave i zakone, al' kada bi Kina bila glavna, time bi mogao da obrises...to je, ljudi, totalitarna drzava...odredjuje koliko ces dece da imas, i gazi politicke protivnike tenkovima, jeste normalni?!?
mada takva Kina zapadu odgovara...sto ih manje ima, to su manje sanse da ce svoje mesto da vide u nekoj drugoj suverenoj drzavi...
snazna Evropa kao protiv teza Americi i Kini!

Европа је нешто боља од Америке, али само кад не причамо о односу према Србији.
Када причамо о нама немојмо заборавити ко је први признао Словенију и Хрватску.
Када је реч о укидању Републике Српске Европљани су ту са Америма барабар.
Европа има мало уравнотеженији став око Космета, ако не рачунамо Швицу и Мајонеза Дрндовшека...

Уосталом, Америка ту само наслеђује европску политику. Зна се ко је на Берлинском конгресу спречио уједињење Босне и Србије. Зна се ко нам је дошао 1914, 1941 и 1999.

Back