kakvi shiptari,kakvi dinosaurusi??!!! o cemu uopste pricash...recimo tvoje i moje pravo da pricamo sta mislimo i da za to ne odgovaramo nikome..uglavnom na ustavom zagarantovana prava...a u krajnjoj liniji,i shiptari su ljudi...ili mozda mislish drugacije?
nemam nameru da aminujem klintonovsku bagru za ono sto su ucinili mojoj zemlji,ali istini za volju nisu oni prvi koji su nas napadali.muslimani su to radili 600 godina,pa sad smo opet u nekim solidnim odnosima sa turskom npr.ovo bi se oduzilo u raspravu o vladavini miloshevica i njegovoj politici prema shiptarima i medjunarodnoj zajednici,koja je na neki nachin izazvala divljacku agresiju...sila boga ne moli
uglavnom,smatram da sanjash obnovu komunizma,mrzish zapad,ali volish zapadni standard i tehnoloshka dostignuca,sto je kontradikcija samo po sebi
kada sam rekao da narod ne moze da vlada,mislio sam na upravljacku funkciju koju ne mogu obavljati svi,vec odredjeni ljudi,koje eto,u demokratiji bira narod...pusti coveche komunizam,da lezi na djubrishtu gde mu je uostalom i mesto...to ovde nikad vishe nece proci
uglavnom,mislim da zivis u nekom svetu snova,previshe idealizujesh stvari...brate,para vrti,para vrti gde burgija nece,para ide,para ide,gde bekrija ne moze....to ti je sustina politike,lokalne,drzavne,medjunarodne-NOVAC...