Zapad po svaku cenu gleda da spreči primetno buđenje želje Srba da oslobodi Kosovo i Metohiju

nesko101

Elita
Poruka
20.731
AUTORSKA
Zapad gleda na sve načine da predupredi jer zna da je Srbija iz dana u dan pobedom Rusije spremnija za oslobađanje svoje okupirane teritorije.
Zato sada intezivno finansira antisrbe među samim Srbima kao i mnoge medije u Srbiji poput N1,NovaS,B92 i još mnoge druge.
Zapad zna da ako Rusija pobedi u Ukrajini da će Srbija jurnuti ka oslobađanju svoje svete Srpske zemlje.
Nažalost sada je to za Srbiju nemoguća misija jer se previše namnožilo izdajnika u samoj.

Русија побеђује за пар месеци,

дакле, ми ћемо јурнути на Косово и Метохију већ на пролеће.

Нешко, ослободићемо те, не брини!!!

Ти само спреми добру ракију, по старом српском обичају, ослободиоцима стара српска ракија!

Ти само спреми добру ракију, по старом српском обичају, ослободиоцима стара српска ракија!
Malo je odloženo Dunav je naš (@Slavenska) ali tu je iza ćoška.

Njega niko osloboditi neće...
Zatucan je.

Treba da se uradi popis na KiM. I da se uradi dogovor sa Albanijom, njihovo je odmetnuto čedo.
Ili pak stavi ruska čizma umesto američke.
Treće sumnjam da ima...
Sumnjam da epilog neće biti ovaj, Kosovo Albancima a Metohija Srbima. Uslovno rečeno, podela...

Oni ostrašćeni i zatucani koji zagovaraju vojni sukob njih prve u redove. Ali dok NATO ne ode to je luđe od Zelenskog i Putina zajedno...

Svakom ratu epilog je mir. Zašto onda ratovati???

Poslednja izmena:
AUTORSKA
Zapad gleda na sve načine da predupredi jer zna da je Srbija iz dana u dan pobedom Rusije spremnija za oslobađanje svoje okupirane teritorije.
Zato sada intezivno finansira antisrbe među samim Srbima kao i mnoge medije u Srbiji poput N1,NovaS,B92 i još mnoge druge.
Zapad zna da ako Rusija pobedi u Ukrajini da će Srbija jurnuti ka oslobađanju svoje svete Srpske zemlje.
Nažalost sada je to za Srbiju nemoguća misija jer se previše namnožilo izdajnika u samoj.
Tebe hoću da vidim u prvim borbenim redovima kada se bude ratovalo za KiM.

Član SANU gospodin Dušan Teodorović: "Srbija je 1912. godine u ratu osvojila Kosovo, 1999. ga je ratom izgubila. Kosovo je danas nezavisna država. To je realnost. Oni kosovski Srbi koji tako ne misle, neka rasprodaju što imaju i neka se presele u Srbiju". Akademik je u pravu.

IZDAJNIK ZA BUKAGIJE ETO ŠTA JE SADA POSTAO.UOPŠTE U OVOM SLUČAJU NIJE BITNO NJEGOVO OBRAZOVANJE.

IZDAJNIK ZA BUKAGIJE ETO ŠTA JE SADA POSTAO.UOPŠTE U OVOM SLUČAJU NIJE BITNO NJEGOVO OBRAZOVANJE.
Srbi sa Kosova su uglavnom već tako i uradili kao što akademik kaže. Prodali su Albancima - za veliki novac - svoje kuće i njive. 90% njih je već došlo u Srbiju. Onaj ko misli da Beograd može vladati sa 2 miliona Albanaca na Kosovu ili laže samog sebe ili je lud.

Tebe hoću da vidim u prvim borbenim redovima kada se bude ratovalo za KiM.
JA SAM DRUŽE MEĐU PRVIMA UČESTVOVAO U SPREČAVANJU ŠIPTARSKIH HORDI ZLA DA PROĐU ČUVENI MOST NA IBRU.
SADA SU GA PREŠLI ZAHVALJUĆI VUČIĆEVOM BRISELSKOM SPORAZUMU.
A SADA DA KAŽEŠ KO SI TI DA VIDIM IMAŠ LI PRAVA DA SE OVAKO PONAŠAŠ?

JA SAM DRUŽE MEĐU PRVIMA UČESTVOVAO U SPREČAVANJU ŠIPTARSKIH HORDI ZLA DA PROĐU ČUVENI MOST NA IBRU.
SADA SU GA PRŠLI ZAHVALJUĆI VUČIĆEVOM BRISELSKOM SPORAZUMU.
A SADA DA KAŽEŠ KO SI TI DA VIDIM ODAKLE TI PRAVA DA SE OVAKO PONAŠAŠ?
Zato što mi je pun kofer vas koji Srbujete, a volite više Rusiju nego Srbiju.

SADA SU GA PREŠLI ZAHVALJUĆI VUČIĆEVOM BRISELSKOM SPORAZUMU.
A SADA DA KAŽEŠ KO SI TI DA VIDIM IMAŠ LI PRAVA DA SE OVAKO PONAŠAŠ?
Ти си из К.Митровице?

Srbi sa Kosova su uglavnom već tako i uradili kao što akademik kaže. Prodali su Albancima - za veliki novac - svoje kuće i njive. 90% njih je već došlo u Srbiju. Onaj ko misli da Beograd može vladati sa 2 miliona Albanaca na Kosovu ili laže samog sebe ili je lud.
I TI BI PRODAO DRUŽE NA NJIHOVOM MESTU SA OVAKVIM SRBIMA U BEOGRADU.
ONI SU ŽIVELI U KAZAMATIMA ENKLAVAMA OKRUŽENI NAJGORIM ŠIPTARIMA KOJI SU IM KRALI OD STOKE POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA PA DO TRAKTORA.

Njega niko osloboditi neće...
Zatucan je.

Treba da se uradi popis na KiM. I da se uradi dogovor sa Albanijom, njihovo je odmetnuto čedo.
Ili pak stavi ruska čizma umesto američke.
Treće sumnjam da ima...
Sumnjam da epilog neće biti ovaj, Kosovo Albancima a Metohija Srbima. Uslovno rečeno, podela...

Oni ostrašćeni i zatucani koji zagovaraju vojni sukob njih prve u redove. Ali dok NATO ne ode to je luđe od Zelenskog i Putina zajedno...

Svakom ratu epilog je mir. Zašto onda ratovati???
Liberal kaže Srpskom patrioti da je zatucan a on je sve još i izdajnik bestidni koga čeka sveti Lazar na onom svetu da mu presudi po volji Božijoj.

Back