Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U tom slucaju Madjari mogu odma da predju na voznju romobilima.Ako ne bude neočekivano, slijedi bitan preokret prema Rusima,potpora Ukrajini i odmak od zaoštravanja s Bruxellesom. Epohalni prevrat.
Mislio sam da je smrdljivi komunistički leftard jer se briselska stoka raduje njegovoj pobedi.Za koga misliš da je levičar, za Magjara?
Pa on veći desničar od utamanitelja čvaraka.
Ne znaš gdje, ali znaš da to ne može biti u EU.Ne znam gde,ali vidim da je taj period završen.Više neće biti Maršalovog plana kao posle ww2,a samim tim što se odrekla jeftinije energije nije više konkurentna na svetskom tržištu.A i isterana je iz Afrike i vidimo da joj fali zlato,jer uzimaju kredit da finansiraju rat protiv Rusije.
Pa da, budući da se u Bugarskoj bolje živi nego po selima u Rusiji ili po centralnoj africi ili u močvarama Lujzijane.Шта ти имаш од тога што се у Луксембургу живи највишим стандардом на свету, а у Хрватској, Бугарској, Румунији као у мало јачим латиноамеричким земљама, па када се то све израчуна на неки просек, онда ЕУ добро стоји?
Европа је сама себи довољна...САД могу да то раде са доларом, али евро ипак није у рангу са доларом на глобалном нивоу.
Madjarska oslobodjena po drugi put od KGB diktature, u roku od 4 decenije.
Pa vi posle pricajte da EU nije najbolja i da propada.
Sada na leto, kda idete na letovanje u EU drzave, obavezno da to objasnite tamo konobarima i prodavacima girosa.
To su ljudi koji znaju, isto kao i vi.

Pogledaj koliki je kineski ukipan dug, pa se vrati da nam malo pricas i o tome.Ne znam gde,ali vidim da je taj period završen.Više neće biti Maršalovog plana kao posle ww2,a samim tim što se odrekla jeftinije energije nije više konkurentna na svetskom tržištu.A i isterana je iz Afrike i vidimo da joj fali zlato,jer uzimaju kredit da finansiraju rat protiv Rusije.
Pa nema veceg komuniste u Evropi od Putina, to ti je bukvalno naslednik KGB banditske levicarske uprave.Mislio sam da je smrdljivi komunistički leftard jer se briselska stoka raduje njegovoj pobedi.
Putin je komunista Staljinista, a u Briselu sede Judeo-Boljševici ala Bronštajn-Trocki.Pa nema veceg komuniste u Evropi od Putina, to ti je bukvalno naslednik KGB banditske levicarske uprave.
EU ideNe znaš gdje, ali znaš da to ne može biti u EU.![]()
Kina je pojela sve ostale.Tehnološki i proizvodnim kapacitetima je otišla pod oblake.Pogledaj koliki je kineski ukipan dug, pa se vrati da nam malo pricas i o tome.
Kina je pojela buducnost svojih gradjana.Kina je pojela sve ostale.Tehnološki i proizvodnim kapacitetima je otišla pod oblake.
Kako, zašto?Kina je pojela buducnost svojih gradjana.
Njeni proizvodni kapaciteti su mehur za koji se ceka kada ce da pukne.
Okej. Svejedno je i dalje najbolje mjesto za životEU idešta god ti ovde pisao.
Čuj,i logično je,ako uzmemo u obzir činjenicu da su ih Ameri napumpali milijardama dolara posle rata,da imaju dugu tradiciju pljačkanja Afrike,da su deponovali Jevrejsko i ostalo opljačkano zlato u Švici,da su štampali evro...E,sad da ih vidimo u godinama koje dolaze koliko su sposobni i pametni.Okej. Svejedno je i dalje najbolje mjesto za život
Nahvatao sam te. Koristiš zabranjene reči.Čuj,i logično je,ako uzmemo u obzir činjenicu da su ih Ameri napumpali milijardama dolara posle rata,da imaju dugu tradiciju pljačkanja Afrike,da su deponovali Jevrejsko i ostalo opljačkano zlato u Švici,da su štampali evro...E,sad da ih vidimo u godinama koje dolaze koliko su sposobni i pametni.