sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.148
Zasto se kod nas pola cura ne zna torbati zguza? Jedna mi jednom rekla da joj to deluje kao kad se psi... hahahaha ...prevrnuo sam se od smeha.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sinnke:Zasto se kod nas pola cura ne zna torbati zguza? psi... .
zelenooka:Pa šta tu ima da se zna ili ne zna? :-D Dobro, i da razumem da ne voli, ali da ne zna??![]()
frozen1982.:Bio je neki seksolog jednom na TV-u i rekao da otpozadi vise odgovara crnkinjama zbog polozaja karlice...tako nesto.Pa ti sinnke ako to vise volis nadji sebi crnkinju.
Ja samo prenosim korisne informacije,nisam izvor informisanja. ;-)zelenooka::-D :-D :-D :-D
Evo, sad sam saznala da sam ja u stvari crnkinja.
:-D :-D :-D :-D
sinnke:Zasto se kod nas pola cura ne zna torbati zguza? Jedna mi jednom rekla da joj to deluje kao kad se psi... hahahaha ...prevrnuo sam se od smeha.
Ivana 2004:ko kaze da ne znaju!!!!
ummm moja naj naj pozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
frrrrrrrrrrrrrr
sinnke:Mogu s tobom probati? Jer ove s kojima sam bio ne znaju. :smile: :smile:
Petar_Pan:Ne zna?!? Kako nezahvalno...
Sinke trazis dlaku u jajetu....
sinnke:Zasto se kod nas pola cura ne zna torbati zguza? Jedna mi jednom rekla da joj to deluje kao kad se psi... hahahaha ...prevrnuo sam se od smeha.
Mnogo su ti velika jaja onda....sinnke:Ne trazim jaje u dlaci.![]()
![]()
Petar_Pan:Mnogo su ti velika jaja onda....
Nego... a sto je ti nisi naucio kako to da radi... ili joj prosto saopstio kako se to tebi svidja... problemi u komunikaciji? Inace ne vidim nikakva osecanja i ljubav u ovoj temi... kao i jadne medjuljudske odnose...
sinnke:Kad mogu piti skupa **** i izvlaciti skupe poklone trebale bi se znati i torbati kako spada.
CaLiMeRo:...možda je vreme da pređeš na muškarce?
Sinnke, da li ti to tvrdiš da sam ja lezbejka?sinnke:Ja nisam ti da me zanima homo varijanta.
To je cisto proseravanje...sinnke:Zene naucite nesto u seksu. Kako mi muski mozemo sve. Pa turi vadi nije samo to, to je citava tehnika.
CaLiMeRo:Sinnke, da li ti to tvrdiš da sam ja lezbejka?![]()
![]()
Petar_Pan:To je cisto proseravanje...
I da valjda su naucile nesto... s kim ne treba da se petljaju...
Pogrešno ti se čini.sinnke:Cini mi se da me hoces uvuci u homo krugove, a to nesto govori.