Zaokret u auto industriji: Tesla predstavio motor na vodu

Zavisnost od Kineza gura Teslu u nove vode ..Ako ko moze da izgura ovako nesto to je on
Znači ne u nove vode nego bukvalno u vodu. :lol:
Šalim se, za sada sam veoma skeptičan prema tim vodenim varijantama.
Maska vodi u ovu priču saznanje da je u ovom trenutku, a i u doglednoj budućnosti nemoguće stvoriti struju za situaciju kad bi svi automobili bili električni.

Povraća mi se svaki put kada vidim video koji počinje sa "revolucionarno, neviđeno do sada, šokirao celu industriju...", pa hvalospevi o Masku, multimilioneru, vizionaru, spasiocu čovečanstva i jedinom živom Bogu na planeti... i onda sledi 10 minuta istorije i ničega korisnog. I što je najgore, takav je bukvalno skoro svaki Youtube video danas.

Dok nešto ne vidim na ulici i u serijskoj proizvodnji, neću da gubim vremena ovakve reklamne pamflete namenjene retardiranoj publici ;)

1900 godine je pola kola islo na vodonik

...и 100% цепелина ....

fkqetC.gif

Znači ne u nove vode nego bukvalno u vodu. :lol:
Šalim se, za sada sam veoma skeptičan prema tim vodenim varijantama.
Maska vodi u ovu priču saznanje da je u ovom trenutku, a i u doglednoj budućnosti nemoguće stvoriti struju za situaciju kad bi svi automobili bili električni.
Наравно... Количина енергије која се добија из нафте је огромна, а нигде нисам видео спроводив план за производњу те количине на други начин.
То што праве помоћу ветра и сунца... то није доводно, а још мање стално.

1900 godine je pola kola islo na vodonik
Da bilo je i tada takvog pogona mada se ovo naravno posro da je bilo pola auta takvih, odustali su is tog pogona jer su se našli pred velikim preprekama . To je bilo pitanje sigurnosti, pitanje infrastrukture, pitanje cijene vozila, pitanje energetske ucinkovitosti( pogotovo transporta i punjenja), više nanje sve isto kao i danas.

Back