Milica1995
Početnik
- Poruka
- 44
Zamolila bih ljude koji su obisli ovu zemlju da iznesu svoje utiske. Cene, more, hrana, kultura, bezbednost, lokalno stanovnistvo......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
te neke price sam i ja cula zato sam htela da proverim pre nego sto uplatim aranzman, narocito zato sto planiram sama da idem pa nebih da odmor pamtim po losim iskustvimabila drugarica moja kaže da su ultra muslimani i da se neprijatno osećaš
onda zaobiđi zanzibarte neke price sam i ja cula zato sam htela da proverim pre nego sto uplatim aranzman, narocito zato sto planiram sama da idem pa nebih da odmor pamtim po losim iskustvima![]()
pa zato se i raspitujem ne mogu kad otpisati na osnovu jednog ili dva losih misljenja, a 10 dobrih. i sve lose sto sam cula to je bilo od ljudi koji znaju nekog ko je bio, pa zato hocu da cujem necije licno iskustvoonda zaobiđi zanzibar
Pa zavisi sta ti ocekujes nema smisla da slusas druge ljude jer ne znas sta su oni hteli. Neko bi hteo na Maldive a neko ne bi izlazio iz Grcke sve je individualno...te neke price sam i ja cula zato sam htela da proverim pre nego sto uplatim aranzman, narocito zato sto planiram sama da idem pa nebih da odmor pamtim po losim iskustvima![]()
U afričkim zemljama, ja bih se ipak držao turističke logistike i organizovanih izleta i ne bih mnogo talasao. Nije to ni Tajland ni Vijetnam ili Bali gde su turisti standardna pojava u skoro svakom seocetu i gde je ta vrsta logistike skoro do savršenstva dovedena.Nije to planinarenje kao na Mont Everest. Nego jaci hike. Tu ti je bezbedno, to je nacionalni park, imas vodice, ekipe, ljude koji ti nose stvari, kampove... Turiste i penjace iz celog sveta. Moja prijateljica amerikanka je sada tamo, to je ludnica, kao druga planeta. Za hranu kaze da je odlicna. Ja planiram da idem za koju godinu.
Za dalje ne znam. Za Mozambik kazu da je najlepsa obala na svetu, ali tamo se ratovalo, pa je pitanje koliko je bezbedno, Tanzanija je odmah iznad. Tako da obala i more ne bi trebalo da bude mnogo losije. Generalno u celoj africi ima budala. U Kamerunu sad jure ove sto govore engleski jezik. Svako malo bude neki hasan seckati.
Generalni savet gde su turisti, gde je biznis, tu bi trebalo da bude bezbedno.
pa ovo sto si naveo je samo zbog razlike u ceni, svi hoce na Maldive ali neki imaju samo za GrckuPa zavisi sta ti ocekujes nema smisla da slusas druge ljude jer ne znas sta su oni hteli. Neko bi hteo na Maldive a neko ne bi izlazio iz Grcke sve je individualno...
Pitaj onda konkretna pitanja posto ako ti ljudi pricaju utiske cuces sve i svastapa ovo sto si naveo je samo zbog razlike u ceni, svi hoce na Maldive ali neki imaju samo za Grcku
Meni je najveci probelm hocu li moci da se opustim tamo bez da razmisljam o tome hocu li nekom biti trn u oku ili ne. Tipa dali sam prikladno obucena, dali cu moc u sred noci ako mi se seta da bez ikakvog straha izadjem i prosetam plazom i slicne stvari
Pa konkretno radi se o tome da e dvoumim izmedju nekoliko zemlja kao sto su: Kuba, Zanzibar, Dominkana, Mexico....Pitaj onda konkretna pitanja posto ako ti ljudi pricaju utiske cuces sve i svasta
Eeee za Havaje vec nemam paraTebi treba nesto kao Havaji - Kauaʻi kazu najlepse mesto na svetu. Idu zene same tamo. Imas plaze, hiking, razne interesantne lokacije na ostrvu.
Za sve ove zemlje treceg sveta znak pitanja.
Od svih zemalja koje si nabrojala ni jedna nije bas narocito bezbedna, barem ne ako se poredi sa evropskim zemljama. Hoteli su uglavnom bezbedni kao i mesta gde ima puno turista, ali u svakom slucaju treba imati zdrav razum prilikom kretanja izvan hotela. Samim tim sto te lako prepoznaju kao stranca, postajes laka meta za sitne kriminalce. Znaci ne nosi nakit, skup telefon, kameru, guci tasnu ili bilo sta drugo sto bi neko pozelo da ukrade.Pa konkretno radi se o tome da e dvoumim izmedju nekoliko zemlja kao sto su: Kuba, Zanzibar, Dominkana, Mexico....
Putujem sama pa za odluku gde cu poprilicno mi je bitno kolika je bezbednost u tim zemljama i jel postoje neka ogranicenja u smislu ong sto sam napisala da ne moram u 20h uvece da se vratim u sobu i zakljucam vrata. Da ne moram mnogo voditi racuna o tome jel sam iz torbe uzela jednodelni ili tanga kupaci
Meni ovo sasvim zanimljivo deluje...jedino taj malo "otpor" prema Africi kao kontinentu da prevaziđemhttps://www.blic.rs/slobodno-vreme/...ar-meni-je-mesto-bolje-od-maldiva-ali/bwzgh51
Evo detaljnog opisa od devojke koja je bila na Zanzibaru. Bila je i tri dana na safariju.![]()