Zanosenje u desno

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.497
Pazljivio pratim pisanja i rezonovanja srpskih nacionalista vec vise godina na raznim forumima.

Jako je interesantno kako je njihova misao FORMIRANA.

Ne radi se tu samo o nacionalizmu ili patriotizmu, tu se radi O SHVATANJU ZIVOTA, koji oni shvataju na jedan cudan, za ovaj istorijski momenat potpuno NEPRIHVATLJIV nacin...

I svi su ISTI, kao jaje jajetu...Imaju isti PATRON u glavi.

Kao da zaista imaju ugradjeni cip i da ih neko iz daleka manipulise kako ce reagovati. (Da li je to crkva?)

Takvi su kada se radi o pitanjima politike, abortusa, ukusa, homoseksualizma, muzike, istorije, privrzenosti grupama, ishrani - jednom reci - u SVEMU!

Jos je cudnije sto pre samo 15-20 godina toga nije bilo NI U TRAGOVIMA kod Srba!

KO IM JE TO USADIO? KAKO? ZASTO?

Kakva je to propaganda koja je uspela da od maldih napravi zive robote koji su na pocetku prepotentni do neba, a malodusni do bola kada stvar krene naopako....

Divan slucaj za jedan jak doktorat iz psihoanalize.

Poslednja izmena:
Srbi su uvek težili da veruju u Boga,da zakletvu polažu svome Kralju i da budu Domaćini.
Boga,Kralja i Domaćina su ukinuli komunisti revolucijom i gnusnim zločinima.
Srbi danas pokušavaju da se vrate sebi i ja tu ne vidim ništa čudno.

Na pola puta izmedju mozga i srca nacija prolazi kroz prazan prostor.
Taj put je tezak i dug. Ima kocnicara, strahova, demagoga...
nije bitno, mi znamo odrediste.

a vi ostanite pri mozgu i analizirajte..

p.s. pogresan naslov: nama srce nije desno.

Poslednja izmena:
KO IM JE TO USADIO? KAKO? ZASTO?

Sad bih mogla reći; izolacija, uskogrudje, sakatost. Vrlo je lako samoobožavati kad je samo jedino što uopšte poznaješ.

Ili misliš da znaš.

Ali, ako bih to rekla, podrazumevala bih da postoji kakav Veliki, Zli, Svemoćni i Jedinstveni Mozak koji ih je u gore navedeno gurnuo.

Međutim, ja verujem da svaki narod ima vladu (Veliki, Zli, Svemoćni Mozak?) kakvu zaslužuje.

I upravo takav način razmišljanja.

Neki drugi su birali.

Back