Gost 02.03.2004. u 19:44 - ZANIMLJIVO O FIREWALL-u #1 U koji firewall imate najvise poverenja?Po meni Sygate je najbolji,da cujem vasa misljenja
P Pirat Zainteresovan član Poruka 344 02.03.2004. u 20:08 - ZANIMLJIVO O FIREWALL-u #2 Anonymous: U koji firewall imate najvise poverenja?Po meni Sygate je najbolji,da cujem vasa misljenja Kliknite za proširenje... i ja imam Sygate pa mi je izvstan,,,baš se mi sviđa i nemislim ga još menjati.
Anonymous: U koji firewall imate najvise poverenja?Po meni Sygate je najbolji,da cujem vasa misljenja Kliknite za proširenje... i ja imam Sygate pa mi je izvstan,,,baš se mi sviđa i nemislim ga još menjati.
ZoNi Primećen član Poruka 653 02.03.2004. u 21:05 - ZANIMLJIVO O FIREWALL-u #3 ja koristim Kerio Personal Firewall 2.15 (pre sam koristio ZA, ZA Pro, Outpost Free i vrlo kratko Kerio 4)
ja koristim Kerio Personal Firewall 2.15 (pre sam koristio ZA, ZA Pro, Outpost Free i vrlo kratko Kerio 4)
C chiki Gost 02.03.2004. u 23:05 - ZANIMLJIVO O FIREWALL-u #4 koja je razlika izmedju ta dva kerio programa?
ZoNi Primećen član Poruka 653 03.03.2004. u 11:43 - ZANIMLJIVO O FIREWALL-u #5 Kerio 4 ima mnogo vise opcija (npr. blokira pop-up prozore i reklamne bannere, ali meni to ne treba jer koristim MyIE2)... s druge strane, Kerio 4 je znatno vise zahtevan, tako da je meni za sada sasvim dovoljan 2.15
Kerio 4 ima mnogo vise opcija (npr. blokira pop-up prozore i reklamne bannere, ali meni to ne treba jer koristim MyIE2)... s druge strane, Kerio 4 je znatno vise zahtevan, tako da je meni za sada sasvim dovoljan 2.15
D dejo Zainteresovan član Poruka 234 03.03.2004. u 12:13 - ZANIMLJIVO O FIREWALL-u #6 kod kuce za pro (zadovoljan sam sa njim) a na poslu cisko hardware firewall i on je zakon ubjedljivo je najbolji!!!
kod kuce za pro (zadovoljan sam sa njim) a na poslu cisko hardware firewall i on je zakon ubjedljivo je najbolji!!!