zanimljivo i profitabilno

mariozlatar

Početnik
Poruka
4
Pozdrav svima!
Zelim da ponudim nesto veoma zanimljivo.

Dugoo sam razmisljao kako da zapocnem svoj pivatan biznis od kojeg cu da imam dobru zaradu, zeleo sam da smislim nesto novo i zanimljivo, nesto sto me nece zadrzati samo na mom gradu, nego nesto uz pomoc cega cu moci osvojiti trziste cele zemlje pa i dalje!

I smislio sam....

Radi se o obuci, konkretno patikama. Sproveo sam razne ankete na interenetu, u mom i jos 2 grada, konsultovao se sa velikim proizvodjacem obuce kojeg sad necu spominjati i rezultati su veoma uspesni!

Tacnije, smislio sam nacin kako obuca- patike, mogu uvek da budu u 2. boji, mislim 1 par obucee moze da menja boju. Kada vam trebaju plave, one su plave, kada zelite bele, one su bele i tako dalj...\beskonacno puta im mozete menjati boju u zavisnosti koja je garderoba na vama. Ako obucete nesto u plavo beloj varijanti, vase patike mogu biti bas takve boje!
Zar ti nije odlicno?
Vi sa jednim parom obuce mozete kombinovati sve i jedno vase odelo u bojama kojima zelite!

U toku je patentiranje ovog proizvoda- izuma, te nemogu puna da pricam o tome, ali za koji dan sve ce biti gotovo i sigurno... Mguca je saradnja cak i sa najpoznatijim proizvodjacima obuce kao sto su "NIKE" "PUMA" ... sa nekim domacim proizvodjacima obuce itd. Sa takvim proizvodom mozemo da osvojimo celo trziste obuce! A izrada je vrlo jeftina i jednostavna, tako da cena nije velika, te ce ovaj proizvod biti dostupan sirokoj populaciji.

Ako je neko zainteresovan za udruzivanje samnom, za neko partnerstvo i slicno neka mi se javi, ako ne, napisite svoj komentar o ovome. Hvala

Meni bi ponekad dobro doslo, da mogu da promenim boju patikama. Ali opet bi ponekad radije kupila dva, tri razlicita para.
Ne znam, koliko ce to menjanje boja poskupeti patike. Ako razlika u ceni bude razumna, verovatno ce biti prodajni hit, a ako bi to poskupelo proizvodnju i ako proizlazim od sebe, ja jih ne bi kupila.

Postavlja mi se jos jedno pitanje:
ako je tvoj izum dobar i ima sanse da prodje, zasto ga nudis drugima? Mislim, zasto trazis saradnju?
Registruj patent, pa put pod noge, lepo u Nike, pa u Pumu, pa u adidas, pa ko da vise, a posle lepo na neku plazicu pod palmicu (samo nemoj bas ispod palme, da ti ne padne kokos na glavu, pa odna dzabe parice)

Back