Lada
Legenda
- Poruka
- 52.228
Za sve ljubitelje istorije ali i samih zanimljivih činjenica, izdvojili smo vam neke od najzanimljivijih informacija za koje, verujemo, verovatno niste znali. Istorijske činjenice ali ne samo iz istorije.

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
kod kuce cuvam kao porodicnu relikviju aluminijumsku cuturu za vodu i aluminijumsku kasiku sa kojima je moj deda prosao 1. sv rat i vratio se ziv. neverovatno koliko su lagane cutura i kasika kad se uzmu u ruke, cini mi se da je i zdravije nego ovi savremeni hrom inox materijali a o plastici da ne pricamNakon što je prvi put proizveden aluminij oko 1830-e, taj materijal je stekao nevjerovatnu popularnost. Rađeno je čak i aluminijsko pokućstvo, posebno in je bilo aluminijsko posuđe i pribor za jelo. Tako su Napoleon III i predsjednik Lincoln znali jesti iz alumunijskih tanjura![]()
kod kuce cuvam kao porodicnu relikviju aluminijumsku cuturu za vodu i aluminijumsku kasiku sa kojima je moj deda prosao 1. sv rat i vratio se ziv. neverovatno koliko su lagane cutura i kasika kad se uzmu u ruke, cini mi se da je i zdravije nego ovi savremeni hrom inox materijali a o plastici da ne pricam
[/QUOTPa zapravo aluminij se pokazao štetnim prilikom hranjenja. Imanje aluminijskog pribora za jedenje je bila stvar prestiža .kod kuce cuvam kao porodicnu relikviju aluminijumsku cuturu za vodu i aluminijumsku kasiku sa kojima je moj deda prosao 1. sv rat i vratio se ziv. neverovatno koliko su lagane cutura i kasika kad se uzmu u ruke, cini mi se da je i zdravije nego ovi savremeni hrom inox materijali a o plastici da ne pricam