N
Nico
Gost
...da li ste (i da li biste) prilikom udaje zadrzale svoje prezime, ili uzele muzevljevo, i zasto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SLAZEM SE !A DRUGO ,PA CEO ZIVOT NAS ZNAJU NASI PRIJATELJI POD JEDNIM IMENOM I PREZIMENOM,I AKO NEKO NA DISTANCI OD VISE GODINA ZELI DA NAS NADJE -GUBE NAM SE TRAGOVI ,NA NEKI NACIN .OSIM TOGA TO JE SAMO TRADICIJA ,KOJA SE PRIHVATA ,BEZ NEKOG VAZNIJEG RAZLOGA ,ILI REKLA BIH, BEZ RAZMISLJANJA.RADE SVI ,PA I JA CU ...E PA JA NE BIH PRIHVATILA !aanaa:Evo ovako: ja sam zadrzala svoje jer nisam htela da se izlazem birokratskoj torturi promene svih zivih dokumenata posle udaje. I tacka.
Nico:...da li ste (i da li biste) prilikom udaje zadrzale svoje prezime, ili uzele muzevljevo, i zasto?
m1k4:Ne znam sto je zenama to toliko tesko. Ja ne verujem da ce moja zena nositi drugo prezime osim mojega, tako je bilo odvajkada ne vidim zasto bi to neko menjao. Kao zene se bore za svoja prava, a imaju ih koliko i muskarci samo sto ne znaju da ih koriste, a ionako su u poslednje vreme zene uvek u boljoj poziciji nego muskarci.
Tako da mi jedino feminizam ostaje kao odgovor na zadrzavanje svog prezimena
Zanimljivo pitanjeNico:...da li ste (i da li biste) prilikom udaje zadrzale svoje prezime, ili uzele muzevljevo, i zasto?
...da li ste (i da li biste) prilikom udaje zadrzale svoje prezime, ili uzele muzevljevo, i zasto?