Zanima me vase misljenje!!!!

Jeste,nazvao je i rekao da sam ja poludela zbog njihovog dopisivanja a ona je njemu na to rekla zasto me on nije sprecio da saznam.Koji kreten!!!Da a posle ga je nazvala i rekla kako je ona javila svom muzu za njihovo dopisivanje,i on je navodno rekao dobro.Od tada ih nema,ne javljaju se ni on ni ona.A kakvi prijatelji??? :dontunderstand:

...ko zna sta je ona rekla muzu - prave budalu od tebe oboje, misle da su pametni a u stvari manipulisu, sluze se lukavstvom i podloscu i zloupotrebljavaju ukazano poverenje.... najcesce zbog podsvesne ljubomore i osecaja nize vrednosti...takvi kad ti se uvuku u zivot lako ce naci nacin da ti uzmu sve sto im treba - vukovi u jagnjecoj kozi

...ko zna sta je ona rekla muzu - prave budalu od tebe oboje, misle da su pametni a u stvari manipulisu, sluze se lukavstvom i podloscu i zloupotrebljavaju ukazano poverenje.... najcesce zbog podsvesne ljubomore i osecaja nize vrednosti...takvi kad ti se uvuku u zivot lako ce naci nacin da ti uzmu sve sto im treba - vukovi u jagnjecoj kozi

Ovo malo ide u paranoju :think:

Back