zaba.zaba
Zainteresovan član
- Poruka
- 366
Nikada vise nikome o svom zivotu ne pricam nista,ma koliko mi taj neko bio drag
Nemoj to da radis, samo si izabrala pogresne ljude za prijatelje, sto ne znaci da ces iste stvari raditi i ubuduce
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikada vise nikome o svom zivotu ne pricam nista,ma koliko mi taj neko bio drag
Jeste,nazvao je i rekao da sam ja poludela zbog njihovog dopisivanja a ona je njemu na to rekla zasto me on nije sprecio da saznam.Koji kreten!!!Da a posle ga je nazvala i rekla kako je ona javila svom muzu za njihovo dopisivanje,i on je navodno rekao dobro.Od tada ih nema,ne javljaju se ni on ni ona.A kakvi prijatelji???![]()
...ko zna sta je ona rekla muzu - prave budalu od tebe oboje, misle da su pametni a u stvari manipulisu, sluze se lukavstvom i podloscu i zloupotrebljavaju ukazano poverenje.... najcesce zbog podsvesne ljubomore i osecaja nize vrednosti...takvi kad ti se uvuku u zivot lako ce naci nacin da ti uzmu sve sto im treba - vukovi u jagnjecoj kozi
...jel ti mislis da takvi ljudi ne postoje....najbolje da ih nije ni prekidala u dopisivanjuOvo malo ide u paranoju![]()
...jel ti mislis da takvi ljudi ne postoje....najbolje da ih nije ni prekidala u dopisivanju![]()
LJudi moji,pa vama je ovo sve smesno.!!!!!!!!!Budem li ga uhvatila jos jednu jedinu porukicu da joj posalje,ili mi bude sumnjiv,ili bilo sta lose -GOODBYE FOREVER!!! Pa onda oboje neka se nose u tri lepe i neka rade sta hoce,pa bilo to lose ili ne....![]()
e tako i njemu srocis, umesto sto kidas zivce bezveze dok se on zabavlja
A pa to sam mu i rekla!!!! Pa on neka vidi sta mu je u zivotu vaznije.![]()
LJudi moji,pa vama je ovo sve smesno.!!!!!!!!!Budem li ga uhvatila jos jednu jedinu porukicu da joj posalje,ili mi bude sumnjiv,ili bilo sta lose -GOODBYE FOREVER!!! Pa onda oboje neka se nose u tri lepe i neka rade sta hoce,pa bilo to lose ili ne....![]()
Tvom muzzu neshto fali,ne znam tachno shta...A pa to sam mu i rekla!!!! Pa on neka vidi sta mu je u zivotu vaznije.![]()
Treba ga linchovati shto pre pa onda locq na temu.