G
Gost X
Gost
čuvenom grehu Adama i Eve? U čemu se, zapravo, greh sastojao? Nije, valjda, prosta neposlušnost?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Gost X:čuvenom grehu Adama i Eve? U čemu se, zapravo, greh sastojao? Nije, valjda, prosta neposlušnost?
Christadelphian:Mislim da oni nisu imali vremena za "oprosti"
Алjона:Christadelphian:Mislim da oni nisu imali vremena za "oprosti"
Имали, имали
![]()
Кад Бог је казао: "Где си, Адаме?" онда Адам мог би се јавити и казати да "Опрости...!" а не говорити да ја не могу стога ја немам одела...
Бог УВЕК даје нама време не "Опрости"
![]()
Велики поздрав!
Greh je RAD. Greh koji se pretvorio u Bozju kaznu! Pogledaj oko sebe pa zamisli kako je to moglo da izgleda pre dve vise od sest hiljada godina. Raj! Priseti se da je prvi kriminalac biblije zemljoradnik (i po definiciji sedanter, Kain) koji je ubio cobanina (nomada, Abel).Gost X:čuvenom grehu Adama i Eve? U čemu se, zapravo, greh sastojao? Nije, valjda, prosta neposlušnost?
Anonymous:Алjона:Christadelphian:Mislim da oni nisu imali vremena za "oprosti"
Имали, имали
![]()
Кад Бог је казао: "Где си, Адаме?" онда Адам мог би се јавити и казати да "Опрости...!" а не говорити да ја не могу стога ја немам одела...
![]()
Велики поздрав!
Mi imamo (kako ko)
vremena i Adam je imao za pokajanje
ali to ne bi dovelo do početnog statusa već kao i kod nas samo do nade u vaskrsenje.
Znači "oprosti" ne bi nastavilo po starom jer je već greh doveo do prokletstva umiranja.
A da li je Adamu oprošteno videćemo !
Pozdrav i tebi
To na sta sam ja aludiraofreewill:Anonymous:Алjона:Christadelphian:Mislim da oni nisu imali vremena za "oprosti"
Имали, имали
![]()
![]()
Велики поздрав!
Mi imamo (kako ko)
vremena i Adam je imao za pokajanje
ali to ne bi dovelo do početnog statusa već kao i kod nas samo do nade u vaskrsenje.
Znači "oprosti" ne bi nastavilo po starom jer je već greh doveo do prokletstva umiranja.
A da li je Adamu oprošteno videćemo !
Pozdrav i tebi
Christo, da li ti verujes da Bog nece oprostiti Adamu?
poz :wink:
Anarhista:Mt 6,25-34; 15,13-14
Mk 4,26-29
Lk 12,22-32
Christadelphian:Jer Aloja je rekla da je Adam rekao oprosti ne bi bili prokleti
Ja kazem kada je vec bio greh "oprosti" nije moglo da vrati predjasnje stanje vec je "oprosti" moglo samo da znaci kao i nama pokajanje i vasksrenje po milosti.
Ko? ja pisac? (to za vas nije uvreda?). Boze me sacuvaj, ja to samo da skrenem paznju i odgovorim dobronamernom Gost-u zaChristadelphian:Anarhista:Mt 6,25-34; 15,13-14
Mk 4,26-29
Lk 12,22-32![]()
Sta je pisac hteo da kaze
(mislim ovaj ovde?)
Gospodine administatoru,Anonymous:Ko? ja pisac? (to za vas nije uvreda?). Boze me sacuvaj, ja to samo da skrenem paznju i odgovorim dobronamernom Gost-u zaChristadelphian:Anarhista:Mt 6,25-34; 15,13-14
Mk 4,26-29
Lk 12,22-32![]()
(mislim ovaj ovde?)
http://www.geocities.com/svetopismo/drvo.htm
Prvo pisac pa onda mudric, ako vam je vredjanje dusevna hrana onda...Christadelphian:Sta mislis mudricu
sta znaci tekst u zagradi
(i to se cita)
tacno sam znao da ce neko to pomisliti
ima nas raznih .
Paznja skrenuta. Cini mi se samo da ne sagledavas kontekst, kao npr. kod: Matej 6,34, jer u raju, sprva nije bilo zla.Anarhista:Gospodine administatoru,Anonymous:Ko? ja pisac? (to za vas nije uvreda?). Boze me sacuvaj, ja to samo da skrenem paznju i odgovorim dobronamernom Gost-u zaChristadelphian:Anarhista:Mt 6,25-34; 15,13-14
Mk 4,26-29
Lk 12,22-32![]()
(mislim ovaj ovde?)
http://www.geocities.com/svetopismo/drvo.htm
Greskom sam poslao ovu poruku na Gost-ovo ime! Hvala na korekciji!
Anarhista