Žandarmerija uhapsila Mariniku zbog blokade autoputa Beograd - Novi Sad!

E da ljudi mogu vam reći da ni ta Ana Lalić nije uopšte loša cica, čak štaviše, daleko od toga, vrlo je onako hot, onako deluje baš dominantno, onako kršna, jaka, ko od brega odvaljena, pa još ona njena jak debela vratina ko u bika, ko da je rasla u podnožju Durmitora ili Besne Kobile, a još onako sva non-stop nadrkana i nešto besna (a realno ono drkadžijka je 200 od 100) pa kad te pogleda onako mrko, pa još i kad se baci na tebe.....uh ono ko preživi pričaće.

Inače tako sva jaka, kršna, sa tom vratinom, ono vidi se da je ono cura ko od brega odvaljena, odrasla na svežem vazduhu i na nes kafi i Marlboru. :d

Tako da taj poks-ovac nije uopšte blesav lik, sad možda jeste udbaško čedo, ovakav ili onakav ali mutav i blesav lik nije.

ana-lalic.png

PS : Haha ja kapiram da kad bi ona pročitala ovaj post da bi se žalila svim feminističkim i nevladinim organizacijama ono od Auklenda na Novom Zelandu, preko Helsinkija pa do Toronta i Otave i ono ovaj forum i sajt bi bili trajno ugašeni u roku od 15 minuta a ja ono bio izručen Hagu. :d

Ај што пишеш на том лажном српском писму, него што и лажеш у вези Удбе која не постоји већ 35 година. Буквално све што си написао си слагао.
Превише идеализујеш тај запад, не капирам што се бре толико ложиш на тај запад, чиме су те то толико опчинили, јеси плаћен да лажеш и да их глорификујеш ? Па они нису способни бре да се договоре у свом дворишту, побеђују им антиЕУ десничари свуда, а овде праве чак и опозиционе партије, још мало па праве и живе Србе.

Како то остварује све у проценту од 100%, а он једини није увео санкције Русији ? Па су Мађари на крају прошли боље од нас и чак их Руси више поштују.
Тадић је изгубио на изборима, због светске екомонске кризе која је додатно закуцала и онако лош економски положај Србије, а други проблем је што његов популизам је био слаб. Није довољно да грлиш босанског међеда и да ти он даје националистички кредибилитет, мораш нешто и у Србији да одрадиш сам. Да ти опозиција буде издајничка и прозападна, а не да је етикетираш као фашистичку и антизападну, а онда ти та опозиција дође на власти и покаже се као више прозападна него што си ти.
И наравно не треба да крадуцкаш на изборима, него да крадеш.
Вучић је избегао Хаг, али није могао Косово, јбга не може и јаре и паре.

А запад је некада крив, а некада користимо запад, да би могли да крадемо и вичемо ''нисмо ми крали, то је запад покрао''.
"Jadni zapad, nije sposoban ni za šta i nema apsolutno nikakvog uticaja na zbivanja u Srbiji."
Moj Žuća vidi američkog ambasadora kako predsedava sednicama vlade Srbije i ne veruje ti.
Da ne pominjem zilione idiota iz Masonerije, Rotari klubova, Vest Ist Bridža, Naleda, Usraejda, Soroševih gov.narizacija,... koji su popunili rukovodeće funkcije po širini i dubini srpskog društveno-političkog miljea i koji će ostati i posle Vučića i aktivno nastaviti da rade po planovima - koga?
Nove vlasti?
Ne, njihovih gazda sa zapada.
Bilo i opet će.

E da ljudi mogu vam reći da ni ta Ana Lalić nije uopšte loša cica, čak štaviše, daleko od toga, vrlo je onako hot, onako deluje baš dominantno, onako kršna, jaka, ko od brega odvaljena, pa još ona njena jak debela vratina ko u bika, ko da je rasla u podnožju Durmitora ili Besne Kobile, a još onako sva non-stop nadrkana i nešto besna (a realno ono drkadžijka je 200 od 100) pa kad te pogleda onako mrko, pa još i kad se baci na tebe.....uh ono ko preživi pričaće.

Inače tako sva jaka, kršna, sa tom vratinom, ono vidi se da je ono cura ko od brega odvaljena, odrasla na svežem vazduhu i na nes kafi i Marlboru. :d

Tako da taj poks-ovac nije uopšte blesav lik, sad možda jeste udbaško čedo, ovakav ili onakav ali mutav i blesav lik nije.

ana-lalic.png

PS : Haha ja kapiram da kad bi ona pročitala ovaj post da bi se žalila svim feminističkim i nevladinim organizacijama ono od Auklenda na Novom Zelandu, preko Helsinkija pa do Toronta i Otave i ono ovaj forum i sajt bi bili trajno ugašeni u roku od 15 minuta a ja ono bio izručen Hagu. :d
Nije glupa. Zna ona šta radi: kada se obraća hrvatskoj javnosti žena apeluje na emocije a ima i svojih ideja…
4D393DF6-1CF6-49A6-93D5-75B9D82A36E4.png

Naravno, bori se za potpuno ukidanje Srbije, počevši od Vojvodine:
5AD4DB4C-F4C3-4C0B-A03A-DA50EE5CD401.jpeg

Poslednja izmena:
"Jadni zapad, nije sposoban ni za šta i nema apsolutno nikakvog uticaja na zbivanja u Srbiji."
Moj Žuća vidi američkog ambasadora kako predsedava sednicama vlade Srbije i ne veruje ti.
Da ne pominjem zilione idiota iz Masonerije, Rotari klubova, Vest Ist Bridža, Naleda, Usraejda, Soroševih gov.narizacija,... koji su popunili rukovodeće funkcije po širini i dubini srpskog društveno-političkog miljea i koji će ostati i posle Vučića i aktivno nastaviti da rade po planovima - koga?
Nove vlasti?
Ne, njihovih gazda sa zapada.
Bilo i opet će.
Bela kuća ovo ne vidi kao bilo kakve “studentske proteste” nego kao pokušaj neautorizovane obojene revolucije: ovo je pokrenuo Bajden u odlasku a Tramp je protiv: Grenel je sada zvanično lice i govori u ime vladajuće administracije:

B8E7D059-D310-41A6-BD7B-B732C4F43498.jpeg

Bela kuća ovo ne vidi kao bilo kakve “studentske proteste” nego kao pokušaj neautorizovane obojene revolucije: ovo je pokrenuo Bajden u odlasku a Tramp je protiv: Grenel je sada zvanično lice i govori u ime vladajuće administracije:

Pogledajte prilog 1676541
To znači da im nije uspelo poturanje Dinka i Ane na čelo protesta.
Za sada.
Ne sumnjam ko će u konačnom ishodu biti pobednik.

ana-lalic.png

Ima malo jači vrat, dobro si premetio , sigurno je trenirala neki sport.

ana-lalic.png

Sve zavisi kako izgledas.
Privela bi te u Hag ili bi te samo privela.

Kada dođe neki novi predsednik pa ne bude 6 vanrednih obraćanja nedeljno u dnevniku biće vam čudno.
Meni neće, ali uopšte. Međutim, posto Ginter Felinger zahteva obojene revolucije (a čak je i Bela kuća izričito protiv toga) onda sam za izbore.

Ne podržavam ništa što ovaj ovde zahreva, makar se dešavalo ne znam šta:

Felinger za revoluciju, a čak i Vašington protiv: Grenel je sada visoki funkcioner administracije, nije neko privatno lice;
92698682-0D26-4193-9CC2-D36C2910BCFF.jpeg

Bela kuća:
B00407BD-2415-45DF-905B-008F629F502A.jpeg

Nije glupa. Zna ona šta radi: kada se obraća hrvatskoj javnosti žena apeluje na emocije a ima i svojih ideja…
Pogledajte prilog 1676540

Naravno, bori se za potpuno ukidanje Srbije, počevši od Vojvodine:
Pogledajte prilog 1676542

Da da sećam se nešto te priče (beše bila i tema o tome ovde na forumu i mislim ne jedna nego više njih), ali brate mislim daj ko je ona uopšte, neka tamo hipsterka i trećerazredna nepoznata novinarka koja je bila tamo na nekakvom skupu u nekom kafiću u Hrvatskoj na koji je došlo 10-15 ljudi podjednako nebitnih i anonimnih kao ona, ali su eto iz nekog razloga tabloidi kod nas su rešili da naprave senzacionalizam od toga (a onda su se kao umešali i hrvatski tabloidi kao i neki domaći koji je kao po nekom automatizmu brane pa se u javnosti napravio nao nekakav reality od toga), ali mislim riba je nebitna skroz i njen uticaj je ravan nuli, mislim ni na instagramu ne može da skupi hiljadu pratilaca.

Nego na ovoj slici opet dolazi do izražaja ta njena seksi jaka šija, pa još kako je ogrnula preko ledja taj "gestapo" kaput pa još i taj ozbiljan smrknuti pogled, ono izgleda kao čuvarka u nekom zatvoru ili kao da će da me vodi u neki logor, pa da me tamo malo vezuje za radijator, da me tako kršna i jaka malo šamara, guši dupetom i sedi mi na faci ono čisto da mi objasni i pokaže malo šta su to ženska prava i EU odbor za prava žena i rodnu ravnopravnost kao i da moram da biram reči kad pričam o njoj i njenom liku i delu. :d

PS : E da samo i da naglasim da ona verovatno ne podnosi ove naše muške priče i da ima nultu toleranciju na ove naše što bi Tramp rekao men"s locker-room stories. :D

Poslednja izmena:
Sad si odjednom za Ameriku čim neki levi službenik podržava Vučića?
ma peru pilatovski ruke svi od srbije i aljeka siftara koji vas uvodi u gradjanski rat, posle rusa, evo i ameri, vi ako ne vidite u sta ulazite ja stvarno zalim slucaj, psiho je hitler, jednako je mentalni bolesnik [100 za 1 bi da ubija], nema opozicije kao ni hitler sto je nije imao, i sada se gleda ko ce da bude kriv za gradjanski rat u koji zasigurno ulazite, solak se vec optuzuje na lazovizijama i vidis da sns bot likuje sto mora da bezi iz sbb-a

znas da je karma qrva, samo razmisli da li ce zemlje u okruzenju da likuju kada srbija potone u krvi

Bela kuća ovu obojenu revoluciju ne percipira baš kao studentski protest niti blokade nego kao smišljen i planiran pokušaj preuzimanja vlasti. Bajden je otišao da se ne vrati.
Mani me tih floskula o obojenim revolucijama. Ispada da je svaki bunt protiv vlasti obojena revolucija.

Back