Žandarmerija uhapsila Mariniku zbog blokade autoputa Beograd - Novi Sad!

Тихи

Starosedelac
Poruka
174.579
https://nova.rs/vesti/politika/stig...-je-blokirala-autoput-novi-sad-beograd-video/

Marinika Tepić , bivsa autonomasica Cankova koja ga je napustila zbog nedovoljne ekstremnosti njegove politike, je pokusala da blokira sa ostalima iz SSP-a gde je trenutno funkcioner autoput Beograd Novi Sad. Dosla je zandarmerija uhapsila je i sprovela u maricu.

Da li podrzavate blokadu autoputeva ili ne? Koliko znam takve vrste blokada su krivicno delo .

Marinika se pozvala na imunitet prilikom hapsenja.

Kakav bre imunitet ?

Znaci dodju ljudi stanu na autoput ja vozim 130 i ubijem nekog i ja krivicno odgovaram zbog "pokusaja teskog ubistva" jer se neko nasao tamo gde ne treba nijedan covek da bude?

Podrzavam legitimno pravo na protest al zna se gde se protestvuje idite u Nemanjinu pa tamo ili na Andricev venac - ne mozes da stojis na autoputu i blokiras citavu drzavu i zivote ljudi dovodis u opasnost.

Autorska tema.

Poslednja izmena od moderatora:
Опаааа Тихи, значи подржаваш Американце и запад, пошто они подржавају АВ.
ne naravno

ali ne podrzavam ni blokade autoputeva

to ugrozava ekonomiju privredu i pravo na normalan zivot

setimo se da je djilas mlatio taksiste svojevremeno kad su blokirali puteve

da li podrzavas blokade auto puteva?

koliko znam tako nesto je krivicno delo u svakom smislu

Krivično delo je i korupcija, ubijanje ljudi, predavanje teritorija i suspendovanje institucija i demokratije.

Taj koji je sve to napravio je upravo i odabrao ulicu kao mesto gde će se voditi politička borba. Krivica je samo na njemu, tako da targetiraš pogrešne ljude.

Back