Zamucenje vida- konjuktivitis

Lucky girl

Elita
Poruka
18.567
Htela bih da vas pitam nesto, da li je normalno da se od konjuktivitisa muti vid? Isla sam kod oftamologa juce, prepisala mi je antibiotske kapi i konstatovala akutni konjuktivitis uz napomenu da mi je levo oko izuzetno suvo. Ono mi i pravi problem konstnatno. Ne mogu normalno da gledam kad sedim za kompjuterom i bude mi privremeno bolje tek kad stavim te kapi koje mi je dala, ali posle par sati se sve vrati na staro.. Dioptrija mi je proverena, dakle u tome nije problem. Brine me samo to da li je moguce da konjukitivitis izazove toliko zamagljen vid? Krupne stvari vidim, ali slova i sve sitno sto je mi se muti i to me bas brine. Koristim kapi dva dana, ona mi je rekla 7, pa se nesto tesim da ce mi posle tih 7 dana biti sve ok.

Kupi tecnost kojom se ispiraju sociva, i sa vremena na vreme stavi par kapi u to oko. Drug je nekada davno imao problem sa suznim kanalima pa je to morao da radi.
A pred spavanje ako imas konjuktiviris namazi mast koju si dobila, mislim da je u pitanju Chloramphenicol

Kupi tecnost kojom se ispiraju sociva, i sa vremena na vreme stavi par kapi u to oko. Drug je nekada davno imao problem sa suznim kanalima pa je to morao da radi.
A pred spavanje ako imas konjuktiviris namazi mast koju si dobila, mislim da je u pitanju Chloramphenicol

Ona mi je prepisala Floxal i cula sam od nekog da je fizioloski rastvor super za ispiranje ociju. Ne brine me sam konjukitivitis nego to sto mi se muti vid...

Ja mislim da je to od nedostatka seksa.......

P.S.
Ne mogu da verujem da ljudi umesto da odu na pregled kod lekara specijaliste traže savete po ovom podforumu.

Evidentno i ti imas problem sa vidom, obzirom da sam napisala da sam juce isla kod oftamologa :roll:

- - - - - - - - - -

tecnost sa kojom se ispiraju sociva nikako ne sme da se ukapa u oci
imas u apotekama vestacke suze za to

A jel ok fizioloski rastvor?

ne postoje kapi protiv blejanja u komp

pa nazalost moj posao je povezan sa time, tako da i da hocu ne mogu da izbegnem, tako da si mogao slobodno nesto malo pametnije da izjavis

- - - - - - - - - -

Stavi navece par listova u casu od dva deci, i ujutru ispiraj :)

Hvala puno, nisam znala za to :)

- - - - - - - - - -

bolje su vestacke suze

to mi je isto neko sugerisao, ali se plasim da to koristim dok koristim kapi, plasim se da se ne umanji dejstvo

Postavljena mi je dijagnoza ablacija retine desnog oka.
2011. imala sam isti problem sa levim okom, ali tada su bila neka bolja vremena za mene pa sam sve odradila kod privatnika.
Sad nemam tih para: 1300 evra krpljenje retine, pa molim nekog ko je isao preko ,,drzavnih,, oftalmologa kako sve to ide, koliko se ceka na operaciju, jer ako se hitno ne odradi moze doci i do slepila.

- - - - - - - - - -

Molim vas da mi neko odgovori.
Cula sam da se na operacije ociju ceka po godinu dana... Ako je tako, svakako mogiu da se pozdravim sa vidom na desnom oku.
Prestravljena sam. Malo je, u stvari, to da napisem.
Molim za pomoc, tj. odgovor dobronamernih ljudi.

Back