neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
au draga tebe bas spicilo
ako ako![]()
mislim da neces naci za razumevanje ovde na tu temu)))))))))
Imam dvoje sa mojom dragom. Ogromnu zelju smo imali i za prvom bebom i za drugom. Pored toga sto su zivi i zdravi, sto je najvaznije, Bog mi je ispunio i posebnu zelju da prvo bude devojcica a drugo decak.
Trenutno nije nista u planu sto se prinova tice.
@neizreciva: polako, bre, mojne se zaleces.![]()
Ja ne bih jer ce se ugoji u trudnoci pos nije za segz![]()
Ja ne bih jer ce se ugoji u trudnoci pos nije za segz![]()
ne se.ri dzordzi....mos se sexas do 9 meseca.....![]()
Pojma ti nemas.
Em ne mora da bude, em i da bude...nije ti seks smisao zivota, ili si i ti medju tim pacenicima?![]()
ma ne mogu da se zalecem kad koristim tablete....moja beba ce da bude zeljena i planirana.....nema kod mene slucajno.........ali, sama ideja da sa njim imam bebu je vrh....
I da mozes - nemoj da se zaleces. Tvoja veza je jos jako mlada. A ti nemas (jos) 45 godina, pa da ti vreme bezi. Lagano...
Znam taj osecaj na tu pomisao da imas decu sa voljenom osobom. Vrh, sto ti kazes.![]()
NE!
al bih volio imati bebu sa predmetom ljubavi![]()
Pa polako jos sam mali jos bi da ebem segzi ribe![]()
Nisi cuo za MILF kategoriju? Razocaravas me...ja mislio ti se razumes u stvari.![]()
Nije ti se desilo jos da sretnes sexy majke? Nisi jos bio u situaciji u kojoj ti je majka sa svojih 40 leta u doopetu privlacnija od cerke koja ima 20?![]()
zamislite deco jednu veeeeeeeelikuuuuuuu bebuuuuu....
el bi voleli da imate bebu sa svojim predmetom pozude aaaa????
ja bih.....devojcicu sa plavim ocima ili decaka sa cokoladno braon.....
![]()
hvala na savetu....od maste glava ne boli....jos nista od realizacije nismo odradili....vredno vezbamo za finale......
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
Samo ne mislite o tome, kod vas je sex zarad finala, a to je najlepše, mislim neba lepšeg ako u isto vreme možete da dožete do 'kraja'.... a tek posle izvesnog vremena kad nešto maleno izgovori moja mama ili moj tata .... kupljeni ste za navek... meni se bar ništa lepše nije dogodilo.