Zamislite da ste...

divlja u srcu:
...muzika :) ,

koja bi ste pesma bili ili koja i cija muzika najbolje opisuje vas temperament i karakter?

hm...
do skoro
Nina Simone - My baby just cares for me
onda je prešlo u
Madonna - X-static process
da bi se završilo sa
Norah Jones - Don't miss you at all
pa je sad
Luis Armstrong - What a Wonderful World
jer
Monty Python - Always look at the bright side of life

Meni je jednom prilikom drugarica rekla kako svaki put kad cuje pesmu "mladicu moj" od oruzjem protiv otmicara se seti mene;kaze ta je pesma mnogo podseca na mene.He:)pa sta znam mozda i jeste tako.Ali ja bih za sebe rekla -pesma "....danas sam luda,ne znam sta hocu,danas sam luda zelim samocu,..."

Gryphon:
Ples a kako to tebe ova pesma oslikava, mislim bas ta verzija...jel ona u necemu posebna ili si bio na koncertu...
Grifi,ako si slucajno gledao taj koncert bilo gde,a posebno kada je bila ta pesma...mozes da vidis kako me oslikava. Ako nisi probaj da nadjes taj koncert,ako ikako mozes...
Konc je odrzan na aerodromu u Moskvi,pred oko 800 000 ljudi.Svirali su AC/DC,Pantera i Metallica. Sto je najinteresantnije konc je odrzan samo nedelju dana posle pokusaja vojnog puca u Rusiji,od strane dela generalstaba bivseg SSSRa. Sto ce reci,pokusaj vracanja komunista na vlast vojnim pucem. Samo pokusaj.
Interesantno je da je taj pokusaj veoma uticao i na nasu zemlju. Nas maloumni pokojnik je podrzao deo generastaba koji je pokusao da izvede vojni puc i smeni Borisa Jeljcina. Zato je posle svaki put bio kaznjen ruskim uzdrzanim glasanjem u Savetu Bezbednosti UN.
Atmosfera na koncu je neverovatna,ludacka,divljacka,besna...ponasanje ljudi na bini je neverovatno,podstrekivacko...a pesma kao pesma za mene ima odredjen znacaj,ali to je moja privatna stvar. Pesma je s albuma ...and justice for all. Ceo album je odlican.
Uffff! Eto,Grifi! :D

Back