X
xpajamacax
Gost
hahahaa opaka si cicopikax:Trenutno sam Diana Krall i sve sto ona peva.........a kasnije, videcemo![]()

uze mi identity

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahaa opaka si cicopikax:Trenutno sam Diana Krall i sve sto ona peva.........a kasnije, videcemo![]()

divlja u srcu:...muzika,
koja bi ste pesma bili ili koja i cija muzika najbolje opisuje vas temperament i karakter?
divlja u srcu:To ti je Prljavo kazaliste, kiso.![]()
ucutao se frojd u poslednje vreme.kako ga je Divlja sutnula iz sobicka, podvio rep i zavukao se u kucicu.SINDI:ujbt..pada mi nekoliko totalno razlicitih pesama na pamet![]()
my way
usne boje mesa
i will survive
wonderfool world
i naravno
dos gardenias:wink:
heheheh..sta bi frojd sad rekao![]()
ej pajamax, upravo te slusam, strava zvucis!xpajamacax:hm. ma ne bi mogla da budem pesma, ali evo ovu su puštali neki moji drugari,
u onim godinama kada smo bili mladii rekli su mnogi da sam to zapravo ja
http://rapidshare.de/files/15713114/03_She_s_an_Easy_Lover.mp3.html
aha pokarilo se neftomshone:ej pajamax, upravo te slusam, strava zvucis!
btw, jeli noramlno to sto sam uspeo pesmu od 3,14 mb da skinem za 8 sekundi?
da mi se nije pokvario internet......?

To ti je Glamocko gluvo, iz Glamoca (Zapadna Bosna) E, super je to kolo, al bez zezanja!?:ma glamochko kolo sva sam okrutna
u stvari pre surova neumoljiva ne znam
(to je ono kolo shto nema muziku nego samo zveckaju dok skachu...valjda hercegovina ili tako neka vrlet)
pa sta znam mozda i jeste tako.Ali ja bih za sebe rekla -pesma "....danas sam luda,ne znam sta hocu,danas sam luda zelim samocu,..."Ples a kako to tebe ova pesma oslikava, mislim bas ta verzija...jel ona u necemu posebna ili si bio na koncertu...PLESsitnihDEMONA:Harvester of Sorrow-Metallica LIVE Monsters in Moscow '91.
Grifi,ako si slucajno gledao taj koncert bilo gde,a posebno kada je bila ta pesma...mozes da vidis kako me oslikava. Ako nisi probaj da nadjes taj koncert,ako ikako mozes...Gryphon:Ples a kako to tebe ova pesma oslikava, mislim bas ta verzija...jel ona u necemu posebna ili si bio na koncertu...