Zamislite da nam državu vode

pa prodavac pljeski je bar uspeo da zavrsi fakultet dok grobaru ni to nijepslo za rukom,a i nije on "prodavac pljeskavica" vec covek drzi kiosk tj. nekoliko njih tako da ni on nije prodavac nego preduzetnik ,gazda, sledeci Seviljinu logiku:)Inace bas je bila zanimljiva rasprava po tom pitanju u skupstini ,nesto ga radikali zajebavali kakvo meso stavlja u pljeske ,kao zbog ovog "kereceg" slucaja sa kinezima ,ili tako neke gluposti ,pa je ovaj rekao "ne brinite vi nista evo gosodja Vjerica Radeta jede svaki dan kod mene pa se po njoj vidi da je zadovoljna i da su odlicne ":))Nego ovamo seremo na sva zvona kako treba cuvati nasu tradiciju i domacu hranu ,a sad ispade da je drzanje rostiljdzinica ,odjednom sramota ?

pa prodavac pljeski je bar uspeo da zavrsi fakultet dok grobaru ni to nijepslo za rukom,a i nije on "prodavac pljeskavica" vec covek drzi kiosk tj. nekoliko njih tako da ni on nije prodavac nego preduzetnik ,gazda, sledeci Seviljinu logiku:)Inace bas je bila zanimljiva rasprava po tom pitanju u skupstini ,nesto ga radikali zajebavali kakvo meso stavlja u pljeske ,kao zbog ovog "kereceg" slucaja sa kinezima ,ili ako neke gluposti ,pa je ovaj rekao "ne brinite vi nista evo gosodja Vjerica Radeta jede svaki dan kod mene pa se po njoj vidi da je zadovoljna i da su odlicne ":))Nego ovamo seremo na sva zvona kako treba cuvati nasu tradiciju i domacu hranu ,a sad ispade da je drzanje rostiljdzinica ,odjednom sramota ?
Otkud je sramota držati roštilj ? Sramota je kad roštiljdžija pobegne u poslanike :lol:

Otkud je sramota držati roštilj ? Sramota je kad roštiljdžija pobegne u poslanike :lol:
pa dobro Laci ni SRS nije bas neka elitisticka stranka ,mislim i dan danas izlaze za govornicu neki ljudi sa onim bedzevima i ne mogu da sastave prosirenu recenicu ,a ni gramatika ,padezi ni osnovi jezika im bas ne idu najbolje ,sad dal su rostiljdzije ili automehenicari i zemljoradnici nemam pojma :-?:lol:

pa dobro Laci ni SRS nije bas neka elitisticka stranka ,mislim i dan danas izlaze za govornicu neki ljudi sa onim bedzevima i ne mogu da sastave prosirenu recenicu ,a ni gramatika ,padezi ni osnovi jezika im bas ne idu najbolje ,sad dal su rostiljdzije ili automehenicari i zemljoradnici nemam pojma :-?:lol:

Slažem se, i meni smeta što tamo ima "zalutalog" sveta, svejedno koja ih je stranka izgurala. Sramota bre za narod.

Trebalo bi da postoji neki profesionalni kurs, koji bi vežbao kandidate govrništvu, ponašanju itd. Ako ne mogu da savladaju te veštine, mogu da budu operativci. Nepodnošljivo je da svaka šuša može da bude poslanik ... :-(

Back