salko dinamitas
Veoma poznat
- Poruka
- 10.305
i ovako izgleda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preko 2m visine?Pogledajte prilog 1891653
i ovako izgleda
Da 2,21Preko 2m visine?

204 nije najvisa zena Zeng Jilian ili tako nesto je bila skoro 2 i po metra tj 248 cm,sigurno da je preuvelicano 2,21.Ova, ako ima 2.21 visine nema sanse da ima preko 100 kila
https://redportal.pink.rs/vesti/3278/ona-je-najvisa-devojka-na-svetu
204
Moja zena ima 103kg na 191 cmPogledajte prilog 1891653
i ovako izgleda
Rukometašica?Moja zena ima 103kg na 191 cm
Jeste preuvelicano ali ona mi je dobra ,nije zensko ako ima preko 70 kg ,zamisli ovu na sto bi licila na 70 kg.Ovo je fake.
slicno kao ja 100 kg na 1,90Moja zena ima 103kg na 191 cm
Pa i meni je dobra, ali nije stvarna.Jeste preuvelicano ali ona mi je dobra ,nije zensko ako ima preko 70 kg ,zamisli ovu na sto bi licila na 70 kg.
visina kuhinjske table je ca. 72 cm...............iz aviona se vidi da je ovo sasvim normalna zenska ca. 170 cm........od pete do vrha glave.Ovo je fake.
https://www.facebook.com/share/1UwrwwwJJU/Pa i meni je dobra, ali nije stvarna.
Najviša žena na svijetu treba neko pomagalo za hodanje, ne znam da li je niža ili viša od ove, ali ni približno nije tako zgodna.
Ova je vjerovatno blizu 2 metra najvisa ikad je bila 248cmPa i meni je dobra, ali nije stvarna.
Najviša žena na svijetu treba neko pomagalo za hodanje, ne znam da li je niža ili viša od ove, ali ni približno nije tako zgodna.
krupne kosti?Pogledajte prilog 1891653
i ovako izgleda
Zamisli uhvati ga u ruku i nista ne viri,kako bi se bjedno osjecao.krupne kosti?![]()
dzudokaRukometašica?
Ode joj na kitu 10 kilakrupne kosti?![]()
Zato bi stisak bio neponovljivZamisli uhvati ga u ruku i nista ne viri,kako bi se bjedno osjecao.
Misli se na trenutno najvisu204 nije najvisa zena Zeng Jilian ili tako nesto je bila skoro 2 i po metra tj 248 cm,sigurno da je preuvelicano 2,21.
Zeng Jinlian (26 June 1964 - 13 February 1982) was one of 17 people to suprass 8 feet, (244cm).
Zeng Jinlian was born on 26 June, 1964, in Hunan province. She was quick growing since her birth. Zeng Jinlian became the tallest woman verified in modern times, in 1981, surpassing Jane Bunford's record. In the year between Don Koehler's death and her own, she surpassed fellow "eight-footers" Gabriel Estêvão Monjane and Suleiman Ali Nashnush. Zeng's growth patterns were close to those of Robert Wadlow, the tallest person.
vidi se ovde da je ai