Zamena

Nisam bila i ne bih zelela da dozivim da se u vezi osetim kao zamena za nekog ko je bio pre mene. Da u svemu budem upordjivana sa nekim pre mene. To ne bi bila kvalitetna veza , zasigurno
 
jao jesam jednom.....ali jos gori slucaj od navedenog. naime, ja sam trebala u svemu da zamenim njegovu mamu!!!!!:twisted: jedini dodatak je bio to sto cu ja i da spavam s njim!
 
......................................
jel ti ne znas bedna kroz sve dane duge
da te voljah mesto ko zna koje zene
u tvom sjaju ljubih sav sjaj one druge i
ti bese samo sen necije sene.
Jovan Ducic
 
Hååååååååååååååååååååå.
Pa kako da ne.
Ja sam morao da budem taj koji ipak ima dugacku kosu do struka,ne kratku kao sto je on imao,imam dugacke zulufe,on je uvek bio sveze obrijan,imam plave oci,a tek njegove braon sto su sijale,....ona je njega volela i jako je dugo bila sa njim,ja sam upao u neku vrstu ambisa njenih osecanja odakle sam trebao da cekam da se navikne na mene,da shvati da ja nisam on,i da me zavoli.
I da,ok,cekao sam,,bilo je fer cekati sa puno razumevanja da se ona oporavi od svoje duge veze koja je pukla njegovom izdajom.

I cemu to?
Samo mojim ocajem da nadjem ljubav.
Samosazaljiv post,zar ne? Ali ja sam mislio da je ona Princeza.....
 
Ja,selvfølgelig.
Naravno da je bedak.
Zasto uopste ulaziti u vezu ako nisi spremna na to.

Ja sam barem posle svog razvoda,vec sledeci dan bio nacisto sa sobom sta hocu i krenuo da trazim to jer sam znao da je sa bivsom zaista gotovo.
 
Jesam. Bilo je sjajno dok nisam ukapirao.
Jedino sto me je fasciniralo je sto je tip pljunuti ja (fizicki). Ona je bila iz drugog grada, pa kad sam ja dosao kod nje, normalno me je upoznavala sa drugaricama, bili smo i u gradu, i sl. Drugarice su se sve upoznavale samnom sa izrazom cudjenja, neke su bile zbunjene, a jedna me je cak nazvala njegovim imenom! Prosto sam zanemeo kad sam se upoznao sa njim (da, i to se desilo) jer sam imao osecaj da gledam u nekog jaaako poznatog...
Hmmm... ogledalo...
 
Ja ne čeprkam mnogo po prošlosti svojih mladića ... tako da me ne interesuje baš ko je bio pre mene .... i zašto je bivši .... tako da ja taj osećaj nikada nisam imala .... ali nije isključeno da nisam bila.
 
diretore:
private story(desava se prije par godina) hronoloski:
Iskreno, htio sam da vidim tipa kojem sam bio zamjena, da vidim da li ima slicnosti medju nama.
winking0004.gif

...
Njeno objasnjenje tada je bilo da su joj osjecanja bila rasuta, bila su cak i u vecem rasulu kad mu se vratila. Tipa sam vidio na slici posle njihovog definitivnog raskida, fizicke slicnosti nije bilo.
...
Ona jos uvijek tvrdi da sam ja napravio los izbor, ona trenutno nema nikoga pored sebe.

malo nabacano, ali ko razumije shvatice
party0046.gif
 

Back
Top