Chovechuljak
Iskusan
- Poruka
- 5.466
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa šta onda?
kad bi ste bili suprotnog pola, kakvi bi ste bili?
Ne mogu sebe da zamislim kao muškarca. Volim što sam žensko i uživam u tome![]()
pa i ja. ne bih da budem nista drugo sem zene.
ali citno onako, hipoteticki, kakvi bibili....
Au ja mislim da bi bila prava muskarcina...samo po pitanju zenskih jako probirljiva osoba...znala bi da cenim prave osobine jedne zene a ne da se jurcam sa hiljadu promasenih u glavi...Inace sve bi me interesovalo...automobili narocito...pa racunari, telefoni, tehnika uopste a bila bi extra drugar, uh fudbal sam zaboravila...tu bi bila nenadmasna...jednom recju san svake zene...frajercina...i pivoooooooooo jao kako se sve setim...kako bez piva?kad bi ste bili suprotnog pola, kakvi bi ste bili?
što baš na desnom?
![]()
Au ja mislim da bi bila prava muskarcina...samo po pitanju zenskih jako probirljiva osoba...znala bi da cenim prave osobine jedne zene a ne da se jurcam sa hiljadu promasenih u glavi...Inace sve bi me interesovalo...automobili narocito...pa racunari, telefoni, tehnika uopste a bila bi extra drugar, uh fudbal sam zaboravila...tu bi bila nenadmasna...jednom recju san svake zene...frajercina...i pivoooooooooo jao kako se sve setim...kako bez piva?