Zamena Uloga u Spavaćoj Sobi

Aha, ume da dosadi seks sa istom osobom. Promenis partnerku i odjednom se sve vrati na normalu.
Uglavnom dosadi ako imamo poveću količinu seksa tipa 3 dana non stop u stanu, samo seks na krevetu, u kuhinji, na radnom stolu, pod tušem + klopa.
Jbg nemam kondiciju kao pokojno Berluskoni taj je mogao da partija na bunga bunga žurkama i po nekoliko dana, običan sam čovek nekada se umorim pa je fino da partnerka preuzme top poziciju :prstic:

Uglavnom dosadi ako imamo poveću količinu seksa tipa 3 dana non stop u stanu, samo seks na krevetu, u kuhinji, na radnom stolu, pod tušem + klopa.
Jbg nemam kondiciju kao pokojno Berluskoni taj je mogao da partija na bunga bunga žurkama i po nekoliko dana, običan sam čovek nekada se umorim pa je fino da partnerka preuzme top poziciju :prstic:

Ako je razumna, inače ume i prilično da zaboli.

Pa sto da ne preuzme. I ja volim kad je inicijatovna, ne kao neko tele koje se pravi ludo i "pusta" da joj to radis. "volim sve sto volis ti dragi"

Evo me na visokih 97%.

Screenshot_2024-09-07-14-11-43-216_com.android.chrome.jpg

Back