Urwald
Aktivan član
- Poruka
- 1.243
Da li ste nekada razmišljali o ili pokušali da zamenite ulogu sa vašim/vašom partner(k)om u spavaćoj sobi?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo sam to hteo da kažem nego da ne ispadne da kopiram od koleginice.Pa ne, ne privlači me ta ideja
volim kako je.. nisam svičer
Takodje, nisam subPa ne, ne privlači me ta ideja
Tuzna vremena dosla brateI sta radite? Tuca te straponom?
Bogme i bolna.Tuzna vremena dosla brate
Nekada i to, mada suštinski dođe ja ništa ne radim a ona me zaskače, amazonska pozicija i sl.I sta radite? Tuca te straponom?
Aha, ume da dosadi seks sa istom osobom. Promenis partnerku i odjednom se sve vrati na normalu.Nekada i to, mada suštinski dođe ja ništa ne radim a ona me zaskače, amazonska pozicija i sl.
Jer ono nekada mi dosadi da budem top i vezujem, kačim one TENS unite, plus mi trne ruka od hitachija...
Pa ne, ne privlači me ta ideja
Uglavnom dosadi ako imamo poveću količinu seksa tipa 3 dana non stop u stanu, samo seks na krevetu, u kuhinji, na radnom stolu, pod tušem + klopa.Aha, ume da dosadi seks sa istom osobom. Promenis partnerku i odjednom se sve vrati na normalu.
Bogme i bolna.
Uglavnom dosadi ako imamo poveću količinu seksa tipa 3 dana non stop u stanu, samo seks na krevetu, u kuhinji, na radnom stolu, pod tušem + klopa.
Jbg nemam kondiciju kao pokojno Berluskoni taj je mogao da partija na bunga bunga žurkama i po nekoliko dana, običan sam čovek nekada se umorim pa je fino da partnerka preuzme top poziciju
Pa sto da ne preuzme. I ja volim kad je inicijatovna, ne kao neko tele koje se pravi ludo i "pusta" da joj to radis. "volim sve sto volis ti dragi"Uglavnom dosadi ako imamo poveću količinu seksa tipa 3 dana non stop u stanu, samo seks na krevetu, u kuhinji, na radnom stolu, pod tušem + klopa.
Jbg nemam kondiciju kao pokojno Berluskoni taj je mogao da partija na bunga bunga žurkama i po nekoliko dana, običan sam čovek nekada se umorim pa je fino da partnerka preuzme top poziciju
ma kaki nece bude polizajka!Da li ste nekada razmišljali o ili pokušali da zamenite ulogu sa vašim/vašom partner(k)om u spavaćoj sobi?
Mislim da joj je loša tehnika21 sekund i puna kapa.
I alat i tehnika.Mislim da joj je loša tehnika