Zaludne cestitke

paperinos

Domaćin
Poruka
4.821
Svake godine uvek isto pred kraj stare i pocetak nove godine svi se utrkuju u lazijama i obecanjima, pljuste cestitke i usiljena euforija da ce nova godina resiti sve probleme iz onih starih godina.Pitam se samo dokle ce narod da se prima na te budalastine.
Ja licno oteram u PM svakog lazova koji mi takve cestitke uputi.
Mrzim tu usiljenost koja se toliko forsira po svaku cenu .

Zato ja ne gledam TV ne čitam novine...Svuda ima laža i paralaža,stepen kontrole mase preko masmedija je na nivou onog u vreme Slobe...Naravno informisan sam ali ne preko medija,već preko neta ako me nešto baš interesuje ili od prijatelja koji se bolje razumeju u određenu problematiku...

Svake godine uvek isto pred kraj stare i pocetak nove godine svi se utrkuju u lazijama i obecanjima, pljuste cestitke i usiljena euforija da ce nova godina resiti sve probleme iz onih starih godina.Pitam se samo dokle ce narod da se prima na te budalastine.
Ja licno oteram u PM svakog lazova koji mi takve cestitke uputi.
Mrzim tu usiljenost koja se toliko forsira po svaku cenu .

Ma ko se vise utrkuje.

Zavrse to dan - dva pre nego ONI odu na putovanja i to je to.

Ne slusam ih, zapravo tacno onoliko koliko slusam i reklame.

Mediji su puni euforicnog "optimizma" i trabunjanja da ce u novoj godini biti bolje i lepse......zaista me spopadne muka i gadjenje kad vidim face lazljive kako se keze i lazu narod koji su doveli do dna.

Back