georgejune
Starosedelac
- Poruka
- 192.033
Rekoh ti baci viber,aj i neku fotku na erocke znam da imasJa mislim da se nikad nisam istinski zaljubila
Rekoh ti baci viber,aj i neku fotku na erocke znam da imasJa mislim da se nikad nisam istinski zaljubila
😬Rekoh ti baci viber,aj i neku fotku na erocke znam da imas
Da nisi mozda rodjen u periodu izmedju 1946-1964Не дај Боже да се у овим годинама заљубим и изгубим памет било да се ради о физичкој или духовној лепоти. Хтео бих увек да будем хладне главе са ногама чврсто на земљи.
Zaljubljenost ti je kao kad se upisas u gace- svi oko tebe vide a samo je tebi toplo....Najsrećniji je onaj koji je u stanju da se zaljubi, jedva čekam taj trenutak. 😊
😆Zaljubljenost ti je kao kad se upisas u gace- svi oko tebe vide a samo je tebi toplo....
Postavljac teme je postavio mnogo gori naslov pa sam bio prinudjen da obrisem kategoriju koju je naveo. Uvredljivu moram da kazem.Najjače fore su ovo otvori se tema koja zapravo i nije tema, jer i naslov i uvodni post više dođu kao zaključak
Nije zaljubljivanje za decu, nego gorka iskustva vremenom uzmu danak. Iskreno, mene bi više čudilo da neko posle sijaset jako loših iskustava ima pozitivan stav vezano za to, nego obrnuto.
Šta je napisao? Za "budale"?😁Postavljac teme je postavio mnogo gori naslov pa sam bio prinudjen da obrisem kategoriju koju je naveo. Uvredljivu moram da kazem.
Khm, khmto nije tačno,koliko god da je neko zreo nije iman na zaljubljivanje...jer nije to usrtvari idalizacija,to je više osećaj da ti je neko drag na neki poseban način(ubilo se što ja znam da opišem osećanja)...i to ima veze sa tim da li ta osoba ima osobine koje ti prijaju koje ti deluju simpatično dovoljno da možeš da poželiš nešto više od prijateljstva sa tom osobom.
Dobro malo drugačije se to zaljbljivanje doživljava kada si malo zreliji jer mnogo bolje možeš da razumeš svoja osećanja i sve to.
Postavljac teme je postavio mnogo gori naslov pa sam bio prinudjen da obrisem kategoriju koju je naveo. Uvredljivu moram da kazem.
Zavisi u koga se zaljubiš. 😊Zaljubljenost ti je kao kad se upisas u gace- svi oko tebe vide a samo je tebi toplo....
Mnogi tako napraviše Remek dela! Ko smo mi da im sudimo?Истина. Ако се човек после двадесете година тако олако заљуби и тежи према томе да ступи у контакт са том особом само зато што му се визуелно допала - онда та особа није зрела. Колико сам успео да прочитам остале коментаре цењених чланова форума, закључио сам да ово није првобитни наслов теме, те да је аутор написао нешто попут: ''заљубљивање је за будале''. Отприлике тако некако.
Проблем је што заљубљеност опасна ствар, мало људи тад зна да размишља рационално, тј. како треба. Заљубљени људи су највећи утописти(сањалице). Колико заљубљене особе живе у лудилу и халуцинацијама се најбоље види кад тај таласт заљубљености прође. Онда људи направе грешку...I