NEzgodan
Elita
- Poruka
- 23.448
Znaci, ako brak ne valja, cuti i trpi?Ma jeste nemojto da budeš ondače damisli daste drugari neugodan mislila ako nevalja veza dase tu lepo ubaciš naravno samo akoe vezau pitanju akoe brak onda ništa

Znaci, ako brak ne valja, cuti i trpi?Ma jeste nemojto da budeš ondače damisli daste drugari neugodan mislila ako nevalja veza dase tu lepo ubaciš naravno samo akoe vezau pitanju akoe brak onda ništa
Brak nijetu da valja ili ne nitije naša polovica tu danas učini srečnim ili ne ubraki dvoje postaju jedno itoje neraskidiva veza koa treba da traje ceo životZnaci, ako brak ne valja, cuti i trpi?![]()
Ljudi pate od manjka emocija
Ili se varam?
Kada ste se poslednji put zaljubili? Pre Hrista?![]()
Brak nijetu da valja ili ne nitije naša polovica tu danas učini srečnim ili ne ubraki dvoje postaju jedno itoje neraskidiva veza koa treba da traje ceo život
Pored toga svaki brak ima usponei padove ako imau probleme nekaih sami rešavaju niko nebi trebo dase meša u tuđži brak tose kosi isa ljuckim isa božijim zakonima
Ljudi nemaju nikakvu kontrolu nad zaljubljivanjem. To su kosmicki okovi koji te vezu.
Ako s nekim provedes vrijeme i prostor, ti okovi ce srastati. Ako se onda distanciras, razdvojis vremenom i prostorom, raskidanje okova ce biti bolno. Saznaces koji su privlacni okovi kroz bol.
Potrebno je provesti vrijeme i prostor, a za to treba pocetna privlacnost i malo akcije.
Vidi, malo sam se sa tobom šalila u onoj temi, naravno ti ne možeš znati šta kako zašto, pa nagađaš, ali razumem tvoju poentu. Hoćeš da kažeš da je jedno intelektualizacija, razmišljanja itd, a nešto sasvim drugo ono podsevsno što te ka nečemu vuče. I ja se sa tobom slažem, jer je to prosto tako. Niko ne može razjasniti konekciju, pravu konekciju sa nekim nama veoma bitnim.Ljudi nemaju nikakvu kontrolu nad zaljubljivanjem. To su kosmicki okovi koji te vezu.
Ako s nekim provedes vrijeme i prostor, ti okovi ce srastati. Ako se onda distanciras, razdvojis vremenom i prostorom, raskidanje okova ce biti bolno. Saznaces koji su privlacni okovi kroz bol.
Potrebno je provesti vrijeme i prostor, a za to treba pocetna privlacnost i malo akcije.
a nešto sasvim drugo ono podsevsno što te ka nečemu vuče. I ja se sa tobom slažem, jer je to prosto tako.
Posle Hrista!Da li je moguće se zaljubiti u današnje vreme?
Deluje kao da je to retkost
Ljudi pate od manjka emocija
Ili se varam?
Kada ste se poslednji put zaljubili? Pre Hrista?
Pogledajte prilog 1258926
Gde ljubav,... a da nije iz doba Facebook-a? 😁Moja poslednja ljubav je bila jedna Ana(pre više od 11.godina), bivša koleginica. Zapravo ako računamo Fejsbuk onda je to bila jedna Ivana(takođe bivša koleginica) ali bila je to neka čudna ljubav(da ne napišem nešto odgovarajuće). Ta ljubav se desila preko slika. Imao sam je u Fejsbuku za prijateljicu(imao sam i njen broj mobilnog). Malo po malo, svaki dan gledajući njene slike, ozbiljno sam se zaljubio(pre jedno 7-8.godina).
To su poslednje velike ljubavi koje pamtim.
zato si ti tako nervozanZaljubljen sam vec 6 godina. Nije mi uzvraćeno. Ali guram dalje.
Ako ćemo tom logikom moja prva ljubav je bila ni manje ni više nego Lepa BrenaGde ljubav,... a da nije iz doba Facebook-a? 😁
To se podrazumeva u 21-om veku.
Ja sam kao klinka volela tenis i bila sam zaljubljena u Andre Agassia.
Šta ti je moć malih ekrana! Pisala sam mu čak i ljubavno pismo.
Nzm da li se i to računa.
Krenuo si na vreme,...to je bitno! 😁Ako ćemo tom logikom moja prva ljubav je bila ni manje ni više nego Lepa BrenaBio sam dete koje nije još bilo pošlo ni u zabavište ili predškolsko. Bila je prelepa
![]()
Moguće je,naravno.Da li je moguće se zaljubiti u današnje vreme?
Ne varaš se.Ljudi pate od manjka emocija
Ili se varam?
hajde napravi novi nalog.Moguće je,naravno.
Ne varaš se.
Emocije su se izgubile u nekom vremenu , kao i mnoge ljudske
Lepe osobine..
Ali ipak..Postoje..
Mogu da se pronađu, samo teško.
Ne bih.hajde napravi novi nalog.
bilo bi mi drago. i meni i drugima.
Puštaš muziku, snimaš poeziju, odeš da pišeš gde ti se piše, ima i zabačenih kutaka, ako ti je previše buke. Onako kažem, nabacujem površno...Ne bih.
Ma, niko ne voli teme o ljubavi..Ne prolazi to.Puštaš muziku, snimaš poeziju, odeš da pišeš gde ti se piše, ima i zabačenih kutaka, ako ti je previše buke. Onako kažem, nabacujem površno...
A i treba neko da otvara više tema o ljubavi 😏
Svi volimo ljubavMa, niko ne voli teme o ljubavi..Ne prolazi to.
Ma, niko ne voli teme o ljubavi..Ne prolazi to.
Svako se izražava na svoj načinPa kad pisete poeziju a ne iskustva.
Svako se izražava na svoj način
Ona je pesnik