Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...i ostade ziva?maki90:Da li ste po neki put toliko zaljubljene da na sve zaboravite! Ja se potpuno izgubim! Pre neki dan su me kola udarila!
ops: [/b]
da nisi malo preterala?paz da ti ne poverujem.......maki90:Da li ste po neki put toliko zaljubljene da na sve zaboravite! Ja se potpuno izgubim! Pre neki dan su me kola udarila!
maki90:Da li ste po neki put toliko zaljubljene da na sve zaboravite! Ja se potpuno izgubim! Pre neki dan su me kola udarila!
Alexandra9:Mislim da sam sad shvatila uzrecicu mog druga: ,,Ljubav ubija''...Strasno..., obrati paznju sledeci put kad budes prelazila ulicu... :x :wink:
Zivim u Cupriji i ja sam 7/2Slatka90:Hej caos svima ja imam jedno pitanje za Maki90 da nisi ti mozda moja drugarica iz razreda posto smo isto godiste i isto se zoves a i isto su te skora udarila kola? Dakle????![]()
![]()
![]()
![]()
Sine, mnogo si ti malen da bi delio deci ovakve uvrede... Drndabje na tinejžere čini da se osetiš velikim? Jezik za zube ako nemaš šta pametno da kažeš, paljba!mario80:ti si potpuni debil.![]()
HOMER:Sine, mnogo si ti malen da bi delio deci ovakve uvrede... Drndabje na tinejžere čini da se osetiš velikim? Jezik za zube ako nemaš šta pametno da kažeš, paljba!mario80:ti si potpuni debil.![]()
HOMER:Sine, mnogo si ti malen da bi delio deci ovakve uvrede... Drndabje na tinejžere čini da se osetiš velikim? Jezik za zube ako nemaš šta pametno da kažeš, paljba!mario80:ti si potpuni debil.![]()
maki90:Bez vredjanja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mario80:maki90:Bez vredjanja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma bonbonice, omaklo mi se majke mi....nisam hteo...![]()
maki90:mario80:maki90:Bez vredjanja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma bonbonice, omaklo mi se majke mi....nisam hteo...![]()
STVARNO!!!!!!!!!!!!!!!!!
A sto, da tebi nesto ne smeta!!!!!!!!!!!!!!!!!!omilos:Pa odljubite se, stize leto!