Keva
Elita
- Poruka
- 22.393
Da li se mi,sto duze ne jeb.emo,teze zaljubljujemo,zbog tog nekog hormonskog disbalansa ili to nema veze?
Mislim da smo se navikli i da nam se ne napušta zona komfora.Da li se mi,sto duze ne jeb.emo,teze zaljubljujemo,zbog tog nekog hormonskog disbalansa ili to nema veze?
Ne redovan u smislu veze,nego redovniji od proslo dve godineВаљда је обрнуто.
budi malo preciznija. Jednom godišnje je isto redovno, ako je jednom svake godine.Ne redovan u smislu veze,nego redovniji od proslo dve godine
Pa sta je 20 dana,nistabudi malo preciznija. Jednom godišnje je isto redovno, ako je jednom svake godine.
Kod mene je neredovno, sexam se tri dana dok ne utrnem, pa onda suša 7 do 20 dana
sve je relativno,Pa sta je 20 dana,nista
Mnogo toga, čim nikad nisi hebaojesam li šta bitno propustio? @Natalie Actually
Pa na to i mislimMnogo toga, čim nikad nisi hebao
Orgazmično iskustvo.Pa na to i mislimMožeš li u par reči samo?
Pusti Natali koja levitira i trese se kao struja, a nije demonizovana. Nema potrebe da se ista sili, kada se nadje prava osoba sve bude spontano.Pa na to i mislimMožeš li u par reči samo?
a da li se lakse napaljjujete?Da li se mi,sto duze ne jeb.emo,teze zaljubljujemo,
zar ne kazu da je seks precenjen?..lepse je citati knjigu..pitajte @Baudrillard -aMnogo toga, čim nikad nisi hebao
Pa sta,u mislima, "nasuvo"?a da li se lakse napaljjujete?
Presekao sam se što me ovde pominješ, pomislih da se nisi zaljubio u mene.zar ne kazu da je seks precenjen?..lepse je citati knjigu..pitajte @Baudrillard -a