Zaljubio sam se kao...

@Skylight, od čekanja nema ništa! Znaš kako ide ona izreka: ko prvi devojci - njemu devojka! Zato nemoj da čekaš,dok ti budeš čekao doći će neki drugi, pa posle, zašto nisam...itd.Ovo ti govorim iz ličnog iskustva.Prvom prilikom joj predloži da odete negde na piće i da malo porazgovarate a dalje ćeš već videti šta i kako.Budi prirodan, onakav kakav jesi.To ti je moj savet a ti kako god hoćeš, želim ti mnogo sreće, pozzz!!!

potpuno si u pravu cure mrze tipove koji se zaljubljuju na prvi pogled
jer sta ti o njoj znas kad si se zaljubio na treci ,
izvini ****** ali ti si maltene sve vec unapred isplanirao i nesto mi je tu bezveze
ko zna mozda ti i uspe
srecno

Pozdrav svima!

Eto, nakon 7 godina ja se konačno zaljubio "do ušiju"! Uh... Ne znam ni kako, ni zašto, ali zaljubio sam se u devojku koju sam vidio tri puta do sada, i to uvek u većem društvu. Zajedno smo na nekom kursu i viđaćemo se skoro svaki vikend.
Ona je mlađa 7 godina od mene i čuo sam da je slobodna, a i ja sam.
Ne znam kako da nastupim. Odavno već nisam klinac, ali se trenutno tako osećam. Plašim se da ne primeti da sam se baš toliko zaljubio i da je to odbije, jer sam primetio iz dosadašnjeg iskustva da se devojke više zainteresuju za muškarce koji su malo "hladniji". Plašim se pogrešnog poteza.

Inače, nemam problema sa devojkama, lako ostvarujem kontakt, prilaze i one meni, ali ovo mi je drugi put u životu da sam se zaljubio ovakvom jačinom. Osećam i da se ja njoj sviđam. Problem je što ne živimo u istom gradu, oboje radimo, a vikend nam je zauzet tim kursom..Ja se subotom posle kursa odmah vraćam nazad u svoj g
Neki savet? Kako joj nenametljivo prići?

Izvinite ako je post previše opširan, ali po ceo dan razmišljam o njoj, nama, maštam o našim susretima...

Hvala unapred!

jao kako je to romaticno i lepo mora da se divno osecas
samo napred nemas sta da izgubis
pozovi je na pice pa broj mobilnog pa poruke pa mesindzer ma snaci ces se nisi klinac

pa ja nemam ultru :S

ja imam:p
8800-ultra-nvidia.jpg

Back