Zaljubili ste se u geja - lezbejku

Baš nisam neki stručnjak da umem da procenim nečije sklonosti i opredeljenje u maniru iskusnih kolega, no kod mene je tako nešto isključeno iz sasvim običnog razloga, naime ne zaljubljujem se u ženu s kojom nisam imao seksualne odnose, takva je neka procedura, mora me opčiniti između ostalog i vulvom kako bih se emotivno angažovao. A realno kako već duže vreme uopšte ne ebem teško da bih se zaljubio i u običnu sojku, a kamoli u lezbosa.

Kod mene je obrnuto.
Nikad se nisam zaljubio jer mi je neka dala pitchke.

Iako si možda u pravu. Ta koja ti da svoju vađajnu pokazala je svoju dobrotu, empatiju, požrtvovnost. Šta ćeš više. :lol:

Samo da nije i sažaljenje. :mrgreen:

Gleaj mocnog crvenog zmaja...:lol:

Davno, kad mi glava bila pomalo u magli, ali sam bio hepi i haj (bez narkotike i bilo cega, prosto bilo mi tako dosao period jedan:D)
nabasah na jednu malu sto je bila kao u istopolnoj vezi, iii...nista nije bilo.:P Cokili se jednom samo i to je to.:) Posle se udala, tako
da sam najvrv naleteo na bi-seku, pre nego na klasicnu sledbenicu pesnikinje Sapfe.:cool:

Gleaj mocnog crvenog zmaja...:lol:

Davno, kad mi glava bila pomalo u magli, ali sam bio hepi i haj (bez narkotike i bilo cega, prosto bilo mi tako dosao period jedan:D)
nabasah na jednu malu sto je bila kao u istopolnoj vezi, iii...nista nije bilo.:P Cokili se jednom samo i to je to.:) Posle se udala, tako
da sam najvrv naleteo na bi-seku, pre nego na klasicnu sledbenicu pesnikinje Sapfe.:cool:
Gledao

Back