Golub
Elita
- Poruka
- 17.897
ide na pp, nije politički korektno
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ide na pp, nije politički korektno
Šeruj posle ovde, nismo ni mu gubaviide na pp, nije politički korektno
Ne znamo joj ime, hipotetička lezbejka. Za sada.Gugutku?
Baš nisam neki stručnjak da umem da procenim nečije sklonosti i opredeljenje u maniru iskusnih kolega, no kod mene je tako nešto isključeno iz sasvim običnog razloga, naime ne zaljubljujem se u ženu s kojom nisam imao seksualne odnose, takva je neka procedura, mora me opčiniti između ostalog i vulvom kako bih se emotivno angažovao. A realno kako već duže vreme uopšte ne ebem teško da bih se zaljubio i u običnu sojku, a kamoli u lezbosa.
Hipotetički je i lezbejka? Da li je gore kad Golub siluje lezbejku nego strejterku?Ne znamo joj ime, hipotetička lezbejka. Za sada.
nije. Golub ne bi smeo da siluje nijednu ženu. Ni muškarca, kad smo kod togaHipotetički je i lezbejka? Da li je gore kad Golub siluje lezbejku nego strejterku?
Umem ja da složim žalobitnu facu, i suzu ću ako treba pustiti da bi se za snošku ogrebao.Kod mene je obrnuto.
Nikad se nisam zaljubio jer mi je neka dala pitchke.
Iako si možda u pravu. Ta koja ti da svoju vađajnu pokazala je svoju dobrotu, empatiju, požrtvovnost. Šta ćeš više.
Samo da nije i sažaljenje.
Nije nijesilovanje nije vic
Umem ja da složim žalobitnu facu, i suzu ću ako treba pustiti da bi se za snošku ogrebao.
Ne preterujSilovao Golub lezbejku tj, tako bi uradio ako mu se ukaže prilika
Baš zato što nije vic, ne bi trebala da nekog olako prozivaš.silovanje nije vic
stvarno nije za publicŠeruj posle ovde, nismo ni mu gubavi
to i ne radi..ne budi bukvalista..nije. Golub ne bi smeo da siluje nijednu ženu. Ni muškarca, kad smo kod toga
Tabe, obriši molim te onaj post gde pominjam ankerisanje, stvarno sam se loše izrazio i može da se protumači na razne načine, a ne bih voleo da mi feminističke extremistkinje zajašu za vrat zbog neopreznog pisanja o hipotetičkom slučajuto i ne radi..ne budi bukvalista..
Gleaj mocnog crvenog zmaja...
GledaoGleaj mocnog crvenog zmaja...
Davno, kad mi glava bila pomalo u magli, ali sam bio hepi i haj (bez narkotike i bilo cega, prosto bilo mi tako dosao period jedan)
nabasah na jednu malu sto je bila kao u istopolnoj vezi, iii...nista nije bilo. Cokili se jednom samo i to je to. Posle se udala, tako
da sam najvrv naleteo na bi-seku, pre nego na klasicnu sledbenicu pesnikinje Sapfe.