Zaljubili ste se u geja - lezbejku

Baš nisam neki stručnjak da umem da procenim nečije sklonosti i opredeljenje u maniru iskusnih kolega, no kod mene je tako nešto isključeno iz sasvim običnog razloga, naime ne zaljubljujem se u ženu s kojom nisam imao seksualne odnose, takva je neka procedura, mora me opčiniti između ostalog i vulvom kako bih se emotivno angažovao. A realno kako već duže vreme uopšte ne ebem teško da bih se zaljubio i u običnu sojku, a kamoli u lezbosa.
a kako ide procedura?
prvo se zaljubis ili prvo odnos? :mrgreen:

Ja smatram kao svoj (jedan od) veliki uspeh,sto sam jednu devojku lezbejku,preobratio u pravu zenku.Vodili smo ljubavni zivot,u pocetku je bilo tesko.
Tokom vremena,malo po malo i njoj se bogami osladilo.Bili smo u vezi u kontinuitetu,oko sest meseci.kada smo prekinuli,ona vise nije htela da nastavi
da zivi lezbejski.Cuo sam posle godinu dana,da se udala normalno,za muskarca.Eto,to smatram jednim svojim dobrim delom,vratio sam zabludelu
ovcu,svom stadu......

Eto, tako divani pravi trudbenik seksa. Nema bežanija, nema predaja.
Izvadio čovek čarobni štapić i uradio magiju.

:pivce:

Zaljubili ste se.
Niste znali seksualnu orijentaciju osobe, ali desilo se.
Vi žensko on gej.
Vi muško ona lezbejka.
Šta ćete preduzeti?

PS
Ako ima tema, neka se spoje.
Za kaznu molim da mi se skine današnja dnevnica. :lol:
Bill_iconic_scene.jpg

Zaljubili ste se.
Niste znali seksualnu orijentaciju osobe, ali desilo se.
Vi žensko on gej.
Vi muško ona lezbejka.
Šta ćete preduzeti?

PS
Ako ima tema, neka se spoje.
Za kaznu molim da mi se skine današnja dnevnica. :lol:
nikakve razlike izmedju toga i zaljubiti se u nekoga ko je u braku/vezi i svog partnera voli do ludila. Ti si outsider, nemaš šanse i možeš samo da se izblamiraš ako bilo šta pokušaš

Back