imam mali problem i treba mi vasa pomoc
uvek kada se zaljubim decak me odbije
jer to ,jer nije pravi ili je stvar zbog mene

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kako mi to mozemo da znamo?! ne poznajem te, ne znam kako se zoves, izgledas ponasas...hanica:imam mali problem i treba mi vasa pomoc
jer to ,jer nije pravi ili je stvar zbog mene![]()
Posalji sliku pa da vidimo u kome je stvar.hanica:imam mali problem i treba mi vasa pomoc
Cheaf:Posalji sliku pa da vidimo u kome je stvar.hanica:imam mali problem i treba mi vasa pomoc
![]()
uze mi rec iz usta :wink:Devilishgirl:Bice bolje...kad prerastes fazu "zaljubljena u sve i svakog".
Uglavnom je tako onima koji gledaju da kazem vece face od sebe,ali nemoj da brines,naci ces nekog.hanica:imam mali problem i treba mi vasa pomoc
mortishaaa:uze mi rec iz usta :wink:Devilishgirl:Bice bolje...kad prerastes fazu "zaljubljena u sve i svakog".
QchCK*a:mortishaaa:uze mi rec iz usta :wink:Devilishgirl:Bice bolje...kad prerastes fazu "zaljubljena u sve i svakog".
A kako vi znate da se zaljubljuje u svakog? :?
Nemojte odmah tako.
Tatjanushka:pa kako mi to mozemo da znamo?! ne poznajem te, ne znam kako se zoves, izgledas ponasas...hanica:imam mali problem i treba mi vasa pomoc
![]()
evo kako:QchCK*a:mortishaaa:uze mi rec iz usta :wink:Devilishgirl:Bice bolje...kad prerastes fazu "zaljubljena u sve i svakog".
A kako vi znate da se zaljubljuje u svakog? :?
Nemojte odmah tako.
hanica:imam mali problem i treba mi vasa pomoc
mortishaaa:evo kako:QchCK*a:A kako vi znate da se zaljubljuje u svakog? :?
Nemojte odmah tako.hanica:imam mali problem i treba mi vasa pomoc
:wink:
ja bih rekla da je to UVEK za odbijanjeQchCK*a:mortishaaa:evo kako:QchCK*a:A kako vi znate da se zaljubljuje u svakog? :?
Nemojte odmah tako.hanica:imam mali problem i treba mi vasa pomoc
:wink:
Sta ako se nije izrazila kako treba ?
To moze i da bude da se zaljubi u nekog lika, bude zaljubljena u njega god dana, onda naidje neko drugi pa i u njega bude zaljubljena god dana.....pa ispadne UVEK....ne mora da znaci da menja svaki dan :wink:
bleach:ja bih rekla da je to UVEK za odbijanje
mislim, da nema veze sa tim kada se zaljubljuje 8)
:wink:QchCK*a:bleach:ja bih rekla da je to UVEK za odbijanje
mislim, da nema veze sa tim kada se zaljubljuje 8)
Da :wink:
IvicaK:Odmah moram da ti kazem da mi se izjave u stilu: "Momci moraju prvi da pridju devojkama..." ili "Momci vole kada im devojka prva pridje..." Ni malo ne svidjaju.
Mislim da je ta stvar potpuno individualna. Ako ti se neko zaista svidja, ali kad kazem zaista mislim da to sto te je privuklo njemu je nesto malo ozbiljnije od fizickog izgleda ili materijalnog statusa, onda se za tu osobu vredi pomuciti. Takvoj osobi vredi staviti do znanja koliko ti je stalo do nje i vredi rizikovati da budes odbijena. Samo nemoj da dozvolis sebi da dozivljavas odbijanja ili cak javna ponizenja zbog nekih potpuno nebitnih osoba u svom zivotu.
Srecno, sa tim novim deckom...
Pedja Kovacic:Kad sam kazao "Momci moraju prvi da pridju devojkama..." mislim da je izjava na svom mestu ali kao i uvek ima izuzetaka. Valjda treba da se zna ko je muško i ko preuzima inicijativu u svemu a ne da dopuštaš ženskama da te muvaju (mada to nije loše -samo to stoji nekim bezličnim muškarcima, A MOŽDA I NISAM U PRAVU )