SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.404
Ja licno jesam, za ostale, pitaj njih![]()
A зашто си ти остао код куће?

Ja licno jesam, za ostale, pitaj njih![]()
A зашто си ти остао код куће?![]()
dosta ti je posten stav. zalagao si se za nesto,( po svojoj pameti, krenuo si u politiku a nisi je niti znao niti si bio politicar) , to nesto je donelo jad i bedu. to sto nisi usao u tudju kucu te ne oslobadja grize savesti, drugi su to uradili pod tvojom zastitom
ipak, da ti odam priznanje, dosta si politicki dosledan, znas da je vase proslo, bili su ti, koje si oruzjem doveo na vlast, sve i svja, odlucivali su o svemu i o sudbinama, sve je to, ideja petog oktobra, propalo i treba traziti resenja drugde, pa i tamo protiv cega ste se borili
posteniji si od 99 % proeu forumasa.
Nije mi se izlazilo.
A sta si ti radila?
А што би нас више "гађали бомбама из авиона" кад своје интересе остварују на други начин?
Ми смо под окупацијом, а ова власт је пуки спроводилац интереса окупатора. Ниже и од квислинга.
Сматрала сам тај дан да је најбоље остати код куће, јер је град био пун подивљалих будала. Нисам оманула у процени - сада, 14 година касније, додала бих још који епитет, али нећу овде.
Него, зашто ти се није излазило?![]()
Znas,bez uvrede...ali ovakvih i slicnih misljenja,dovodi do toga da su ovi ostvarili svoj cilj..glupi ,tupi,neupotrebljivi
Problem je sto od Trzista nema ni T.
Nastavljene su boljsevicke politike i zaposljavanje u javni sektor.
Pod tvojoj strankom, vise nego cak i u vreme DOS-a, zapravo, procentualno.
Bilo bi dobro da vec jednom stigne to Trziste. Ja ne mogu da ga iscekam.
- - - - - - - - - -
Ne, pazi, pad Plata je krivica Vucica.
Ona hiperinflacija i pljacka devizne stednje, e to jeste krivica Slobe.
I ona prodata Krajina, lozenje knjiga po stanovima, glad, beda i sveopsta jad.
Моѕе ли линк са упоредном анализом процентуалном између увећања буџетског сектора 2001 и 2014?
Сматрала сам тај дан да је најбоље остати код куће, јер је град био пун подивљалих будала. Нисам оманула у процени - сада, 14 година касније, додала бих још који епитет, али нећу овде.
Него, зашто ти се није излазило?![]()
Moze link?
Nije rusenje drzave ? Kako vidim, posle Slobe sve procvetalo, jer ste dopustili zapadnim spasiocima da udju u tu istu skupstinu koju ste je palili!
Demokratija dozvoljava svakoj budali da ima svoj glas, a budale i glupi su vecina. Dokle god verujete u nekog politickog mesiju, bicete upravo ta vecina. Samo ne znam zasto opet ne zarite i palite? Ako ste se uklopili u surovo kapitalisticko drustvo, treba da znate, ako je neko posrnuo i ne ide mu dobro a zelite da mu pomognete, samo mu pomozite da sto pre potone jer pre ce se dici!
meni je par dana ranije rodjak iz zapadne evrope, ciji su prijatelji bili prijatelji djindjica, javio da ne izlazim na ulicu jer ce biti mnogo poginulih i krvi. i inace ne bih, mada da je narod krenuo na demonstrante onda nema ocu necu
Народ није могао да крене нигде, јер, сећаш се каква је била атмосфера већ неколико дана пре - атмосфера линча, Захукталој светини је само фалио осуђеник за јавно погубљење.
И сад ти, који су били део те безумне гомиле, нама распредају о демократији...![]()
Ali, bojim se da ce piromanima da bude jos teze, kada se te firme budu prodale, pa kada vec oronuli strajkaci i pristalice piromana budu prepusteni Svetom Trzistu Rada.
Da li su ti strajkaci hteli da budu prepusteni Svetom Trzistu Rada?
Народ није могао да крене нигде, јер, сећаш се каква је била атмосфера већ неколико дана пре - атмосфера линча, Захукталој светини је само фалио осуђеник за јавно погубљење.
И сад ти, који су били део те безумне гомиле, нама распредају о демократији...![]()
A, pa gresis
Grad tada nazalost nije oslobodjen, jer se vecina u rulji borila za povrata u Makarsku, ali je odlicno sto je malo prodrman.
Steta je sto nije de fakto srusen komunizam, zato cemo sada i nestati.
Ali je divno sto je srusen Slobodan Milosevic, i cela ta njegova idiotska, gadna klika.
Nego, sto nisi bila na nekom kontramitingu?
Odbrana SRJ, od agresije, za petokraku crvenu i slobodu zlatno, nesto tako?
Bezumna gomila koja trazi samo priznanje izbornih rezultata?Народ није могао да крене нигде, јер, сећаш се каква је била атмосфера већ неколико дана пре - атмосфера линча, Захукталој светини је само фалио осуђеник за јавно погубљење.
Moj komunisticki druze, demokratija je kad tvoja SPS moze da istakne svog kandidata za predsednika a da njega pre izbora niko ne ubije.
Ili kad ti recimo kazes da je demokratija losa, a policija ti ne uleti u sobu i premlati te na licu mesta, i to je isto demokratija.
Za razliku od jednoumlja, kada se ljudi plase cak i da pomisle nesto sto se ne bi svidelo Vodji.
Tako da je i za tebe i ostale komije dobro sto je Kostunica doneo demokratiju.
Dragi moji, puno potrebe za linkovima i brzim doskocicama, saljivo skrivanje nervoze iza kamenog osmeha, pokusaj civilnog debatovanja i neutralnosti, ne mnogo uspesan...
Slobodan Milosevic je bio jedan nespsoban, uzasno glup covek, nedorastao istorijskom zadatku, okruzen klikom jako sklonom kriminalu.
Njegov pad sa istorijske pozicije je pozitivan razvoj dogadjaja.
To sto su njegovi naslednici u mnogome nastavili staljinizaciju, sa subvencijama za javna preduzeca, sirenjem javnog sektora i povecanjem poreza je problem druge prirode.
Ali to ne menja cinjenicu da je Sloba bio, prosto, budala.
Zao mi je, sto ste se istraumirali kada je pao dragi vam komunizam.
Ali nazalost, jeste, makar u jednom svom obliku.
Veliki pozdrav.
Ipak, Sloba je pokrao izbore i proglasio nefer izbornu pobedu.
To ne mozemo poreci.
A i, smorio je komunizam.
Bilo je vreme da ga lapotiramo.
Problem je sto to nije uradjeno u mnogim bitnim aspektima, pa je Staljinizam ostao aktivan.
Bezumna gomila koja trazi samo priznanje izbornih rezultata?
A znalo se kako je bilo '96, nisu ljudi dzaba izasli.