Grof Vronski Legenda Poruka 60.495 19.06.2012. u 02:11 - ŽALI,KRADOM PLAČE I BRIŠE....! #1 Kad bih znao ko je moderator na temi,bilo bi jasno zašto tri puta u zadnjih pola sata briše teme o večerašnjem neuspehu Hrvata na EP !?
Kad bih znao ko je moderator na temi,bilo bi jasno zašto tri puta u zadnjih pola sata briše teme o večerašnjem neuspehu Hrvata na EP !?
Grof Vronski Legenda Poruka 60.495 19.06.2012. u 02:20 - ŽALI,KRADOM PLAČE I BRIŠE....! #2 Ostajem pri tvrdnji. Ovršiti žito....odstraniti plevu !
Велебитдрема Iskusan Banovan Poruka 6.538 19.06.2012. u 02:33 - ŽALI,KRADOM PLAČE I BRIŠE....! #3 Moja iskrena sućut svim štovaocima nogometne momčadi najrasističkije države u svetu. Bili ste sjajni, ali ćete ipak doma...Život je *****.
Moja iskrena sućut svim štovaocima nogometne momčadi najrasističkije države u svetu. Bili ste sjajni, ali ćete ipak doma...Život je *****.
Grof Vronski Legenda Poruka 60.495 19.06.2012. u 02:41 - ŽALI,KRADOM PLAČE I BRIŠE....! #4 Velebitdrema: Moja iskrena sućut svim štovaocima nogometne momčadi najrasističkije države u svetu. Bili ste sjajni, ali ćete ipak doma...Život je *****. Kliknite za proširenje... To,Danilo,Srbine !
Velebitdrema: Moja iskrena sućut svim štovaocima nogometne momčadi najrasističkije države u svetu. Bili ste sjajni, ali ćete ipak doma...Život je *****. Kliknite za proširenje... To,Danilo,Srbine !