Zalazak sunca

..meni nedostaje leto...evo jedne avgustovske8-)

sunset4ps.jpg

kod mene se ne vide ali stvarno..
imas na monitoru sigurno tockic ili dugme brightness.... smanji tu malo... he he...
jel ti znas kako drugi pripadnici zivog sveta vide frekvencije koje mi vidimo...ovo je iz druge perspektive...

E dobrodošao Tab. :D Druga ima potencijala i verovatno bi se dosta moglo iz nje izvući u PSu. :D Kod prve je dobra kompozicija, ali je malo sve isprženo zbog direktnog osvetljaja.
Verovatno imaš lošiji aparat ili slikaš mobilnim, ali to ne znači da treba da odustaneš. Pridruži nam se i na takmičarskoj temi. Tema je 'Žena'. :D

bug.gif

E dobrodošao Tab. :D Druga ima potencijala i verovatno bi se dosta moglo iz nje izvući u PSu. :D Kod prve je dobra kompozicija, ali je malo sve isprženo zbog direktnog osvetljaja.
Verovatno imaš lošiji aparat ili slikaš mobilnim, ali to ne znači da treba da odustaneš. Pridruži nam se i na takmičarskoj temi. Tema je 'Žena'. :D

bug.gif
Hvala,
Jeste to sam slikao sa starim A 70 kojeg treba da zamenim uskoro jer je poceo da se kvari.
ZA zenu nisam siguran da li cu stici da "smuckam" nesto ali na sledecoj takmicarskoj temi me ocekuj ;)

E da, da ne trolujem tamo. Koliko vidim dozvoljeno je sredjivanje u photoshopu za takmicenje?

Back