Quantcast

Zakulisne igre oko hapšenja generala

T-Zex

Veoma poznat
Poruka
13.686
Za sve koji ne razumeju zašto se toliko odugovlači sa hapšenjem, ili bolje rečeno sa odlaskom generala Mladića u Hag, evo par informacija.
Prvo, najveća opasnost je da general ne stigne do Haga. Nije se smelo dozvoliti da se general locira jer se zna da su na raznim mestima infiltrirani ljudi koji imaju zaduženje da ubiju generala čim dođu do njega. Kao ono sa onim krimosima u toku "Sablje" koji su ubijeni da ne bi progovorili, kapiši?
Drugo, Zoran je došao na mesto ministra upravo zato jer jedini on može da obezbedi da general stigne živ do Haga. Možda i ne može, ne daj Bože, uvek može da se nešto iskomplikuje. Zoran se nagledao svega dok je radio u Bosni, i naučio je jako dobro kako rade američke plaćene ubice. On sada pokušava da izvuče generala od tih ubica.
Treće, morala se pustiti lažna vest o hapšenju da se vidi ko će od obeleženih (markiranih) ubica da zapuca na koju stranu. Kad se sami otkriju, lako je drugim putem otići do Haga. Sada već može da se piše o tome, jer je kasno da se ubice ponovo organizuju.
Postoji opasnost i u samom Hagu da ubiju Mladića, međutim, mnogo je manja verovatnoća nego na terenu. Ko ne shvata zašto je Mladić opasnost za Hag, neće nikada ni shvatiti.
Ne daj Bože da mi se ostvare neke crne slutnje u vezi toga, ali... Stisnućemo zube i gledati napred.
Uskoro će se dokazati kakav je cirkus u stvari taj Hag, na čelu sa Kar(u)l(j)om del Pontijus Pilatus.
Sila Boga ne moli, Bog silu ne voli...
Živela Srbija!
 
stanje
Ova tema je zatvorena zbog neaktivnosti. Molim objavite novu temu i pridružite se diskusiji.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.