Закон о регистру агената страног утицаја изазвао панику у опозицији

Ако би пала влада, Србија би пала у велику политичку кризу.
ne glupetaj.
vecinu u parlamentu ima vucic. predlozice novog premiejra. njegova vecina ce to izglasati i no problemo ide se dalje.
Погледај шта се дешава по Европи. Погледај шта се дешава у Грузији. Све је то исти сценарио.
ne glupetaj. ne iznosi nesitine , vucevic i odgovornost za ubistvo 15 ljudi radi dodatnog opterecenja nadstresnice nema veze sa tim zmeljama.
Ако падне влада, улазимо у кризу и стабилност Србије, као и опстанак самог Председника на власти је упитно.
rekoh vec ne glueptaj. vecina je u parlamentu. podnsoenje ostavke premijera je u tom slucjau formalnost vucic predlaze drugog mandatara kojeg izglasa parlament ide se dalje...
Нестабилна Србија је осуђена на пропаст.
prekini sa glupetanjem i lazima postaje degutantno
Зато није ни чудо да Мариника, Ђилас, Динко, Брковић и отворени Куртијеви лобисти траже све то!
ne blamiraj se. oni su vasi opozicionari.
Сабери се капетане и не наседај!
slusaj me dobro, kada mi grad u kom zivimo uzurpira najveci dunster ikada medju nama i pohlepa kompleksaska , da bukvalno sve zivo biva korupcijski, kriminalno pa iz toga iz takvog brloga dunstera se spiska 65 mil evra (dok je ugovor bio tajna) pa se ubije se 15 ljudi nasih jer su izabrani podizvodjac strucnjaci koji su opteretili dodatno istu tu nadstresnicu,
,
direktori su nam vodje narko kartela koje hapsi medjunarodna akcija policijska jer nasa svira ku.rcu,
drugi direktor voda vojvodine je srednju skolu zavrsio sa 23 godine sto je dovoljno da se zna ocemu se turadi i kada nam crvi plivjau tom vodom a potom nam ista ta bahata vlast u novome sadu zabrani da znamo kvalitet pijace vode jer je to toboz tajna ko da smos toka bez repa i stinog zuba ti ces da me pitas sto sam se ostrvio na vucevica???

nastavi da gabrnais glupetanjem i upamti da cete u novom sadu zavrsiti kao fekalije.

Не иде то тако како то замишљаш, капетане. Избила би криза, морали би нови избори и ко зна шта све још.
dobro.
Има везе, све има везе капетане.
onda vasa sveca politicka nece jos dugo.

sami birate.

Back