demoni su stariji od Biblije i bilijskog boga...skoro sve religije ih pominju...ja ih vidim kao testere tj. kušače...Zanimljivo da u biblijske demone veruješ a u biblijskog Boga Ne. Baš čudno.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
demoni su stariji od Biblije i bilijskog boga...skoro sve religije ih pominju...ja ih vidim kao testere tj. kušače...Zanimljivo da u biblijske demone veruješ a u biblijskog Boga Ne. Baš čudno.
Слободно заборави на спасење ако ти смета али зар теби ово наведено "не игра"? А причаш о некој као "љубави"? Боље би ти било да размислиш зашто је то тако?ne brini ti za mene...bavi se svojim spasenjem...koliko imaš ljubavi prema Bogu i bližnjima? jesi se odrekao gordosti tj. jel gledaš na bilo kog pojedinca sa visine? to su ti najbitnije teme u okviru tvoje religije a i van nje...
bog u koga ti veruješ ne daje spasenje po zasluzi nego po milosti tj. predodređeni su unapred oni kojima će dati spasenje...znači džabe se trudiš ako nisi jedan od predodređenih...ja u nepravednog boga ne mogu da verujem...Bog mora biti oličenje vrlina inače nije Bog za mene...Слободно заборави на спасење ако ти смета али зар теби ово наведено "не игра"? А причаш о некој као "љубави"? Боље би ти било да размислиш зашто је то тако?
Čime su predodređeni?bog u koga ti veruješ ne daje spasenje po zasluzi nego po milosti tj. predodređeni su unapred oni kojima će dati spasenje...znači džabe se trudiš ako nisi jedan od predodređenih...ja u nepravednog boga ne mogu da verujem...Bog mora biti oličenje vrlina inače nije Bog za mene...
Čime su predodređeni?![]()
Bog je predodredio da će da se spase onaj koji će da se spase. Pa od
čega se onda spasava?A onaj što nije predodređen ne može da
se spase, što znači da se bezveze o spasenju nekakvom priča.
pravoslavci nemaju te gluposti...valjda nisu pažljivo čitali Bibliju...Ne znamo mi ko je preodredjen. Predodredjeno je da svijet traje kako je trajao i trajace. Ali mi nismo znali do hriscanstva neke stvari, tako je Bog predodredio da ne znamo do tada. A onda je poslao Isusa i Duha da znamo malo vise. To je bilo predodredjeno.
Moguce da su svi predodredjeni. Rijec Bozja je da se propovjeda jevandjelje dobre vijesti i da se skupljaju predodredjeni i pripremaju za sudnji dan.
Vidicemo. Ne znamo mi ko je predodredjen, ali znamo da je sve predodredjeno i da treba propovjedati za sudnji dan.
To je temelj kalvinistickih crkava, ovih americkih.
rođenjem...tako je Isus rekao...da Bog seje u svetu dobre ljude, a đavo zleČime su predodređeni?![]()
pravoslavci nemaju te gluposti...valjda nisu pažljivo čitali Bibliju...
A gde tu piše da Bog seje dobre, a đavo zle?rođenjem...tako je Isus rekao...da Bog seje u svetu dobre ljude, a đavo zle
pa će na kraju sveta doči anđeli žeteoci da sažežu zle...
https://forum.krstarica.com/threads/zakon-karme-ili-strasni-sud.980075/page-6#post-47488780
u Isusovom nakaradnom crno belom tumačenju dobre priče...priča bi bila ok i jako dobra kad bi njiva bila srce, đavo sejao sujetu a Bog ljubav...međutim Isus nije tako protuimačio nego da đavo seje u svet zle ljude a Bog dobre...to znači da si predodređena za spasenje ako te posejao Bog a nisi ako te posejao đavo...A gde tu piše da Bog seje dobre, a đavo zle?
Matej 13,37 | A on odgovarajući reče im: koji sije dobro sjeme ono je sin čovječij; |
Matej 13,38 | A njiva je svijet; a dobro sjeme sinovi su carstva, a kukolj sinovi su zla; |
Matej 13,39 | A neprijatelj koji ga je posijao jest đavo; a žetva je pošljedak ovoga vijeka; a žeteoci su anđeli. |
Ko ti to reko? Reč je proširio po celom svetu, da bi se svi spasili. A spasavamo se od sebe samih jer nema ni od čega ni od koga drugog. Prema tome, bolje bi ti bilo da se predomisliš jer demon te prevario a ta prevara jedino ne vodi nikuda.bog u koga ti veruješ ne daje spasenje po zasluzi nego po milosti tj. predodređeni su unapred oni kojima će dati spasenje...znači džabe se trudiš ako nisi jedan od predodređenih...ja u nepravednog boga ne mogu da verujem...Bog mora biti oličenje vrlina inače nije Bog za mene...
A šta je sin čovečiji?u Isusovom nakaradnom crno belom tumačenju dobre priče...priča bi bila ok i jako dobra kad bi njiva bila srce, đavo sejao sujetu a Bog ljubav...međutim Isus nije tako protuimačio nego da đavo seje u svet zle ljude a Bog dobre...to znači da si predodređena za spasenje ako te posejao Bog a nisi ako te posejao đavo...
Matej 13,37 A on odgovarajući reče im: koji sije dobro sjeme ono je sin čovječij; Matej 13,38 A njiva je svijet; a dobro sjeme sinovi su carstva, a kukolj sinovi su zla; Matej 13,39 A neprijatelj koji ga je posijao jest đavo; a žetva je pošljedak ovoga vijeka; a žeteoci su anđeli.
.to znači da si predodređena za spasenje ako te posejao Bog a nisi ako te posejao
IsusA šta je sin čovečiji?
nego da đavo seje u svet zle ljude
I, po tom "nakaradnom tumačenju" ko će biti tvoj žetelaca? Bolje razmisli o tome...a žeteoci su anđeli.
ne verujem u raj i pakao....ne verujem u tu žetvu.. Isus nije pogodio ni druge stvari koje je proricaoI, po tom "nakaradnom tumačenju" ko će biti tvoj žetelaca? Bolje razmisli o tome...
Matej 16,28 | Zaista vam kažem: imaju neki među ovima što stoje ovdje koji neće okusiti smrti dok ne vide sina čovječijega gdje ide u carstvu svojemu. |
Luka 21,20 A kad vidite da Jerusalim opkoli vojska onda znajte da se približilo vrijeme da opusti. Luka 21,21 Tada koji budu u Judeji neka bježe u gore, i koji budu u gradu neka izlaze napolje; i koji su napolju neka ne ulaze u njega: Luka 21,22 Jer su ovo dani osvete, da se izvrši sve što je napisano. Luka 21,23 Ali teško trudnima i dojilicama u te dane! Jer će biti velika nevolja na zemlji, gnjev na ovom narodu. Luka 21,24 I pašće od oštrica mača, i odvešće se u ropstvo po svijem narodima; i Jerusalim će gaziti neznabošci dok se ne izvrše vremena neznabožaca. Luka 21,25 I biće znaci u suncu i u mjesecu i u zvijezdama; i ljudima na zemlji tuga od smetnje i od huke morske i valova. Luka 21,26 Ljudi će umirati od straha i od čekanja onoga što ide na zemlju; jer će se i sile nebeske pokrenuti. Luka 21,27 I tada će ugledati sina čovječijega gdje ide na oblacima sa silom i slavom velikom. Luka 21,28 A kad se počne ovo zbivati, gledajte i podignite glave svoje; jer se približuje izbavljenje vaše. Luka 21,29 I kaza im priču: gledajte na smokvu i na sva drveta; Luka 21,30 Kad vidite da već potjeraju, sami znate da je blizu ljeto. Luka 21,31 Tako i vi kad vidite ovo da se zbiva, znajte da je blizu carstvo Božije. Luka 21,32 Zaista vam kažem da ovaj naraštaj neće proći dok se ovo sve ne zbude.
Matej 24,29 | I odmah će po nevolji dana tijeh sunce pomrčati, i mjesec svoju svjetlost izgubiti, i zvijezde s neba spasti, i sile nebeske pokrenuti se. |
Matej 24,30 | I tada će se pokazati znak sina čovječijega na nebu; i tada će proplakati sva plemena na zemlji; i ugledaće sina čovječijega gdje ide na oblacima nebeskima sa silom i slavom velikom. |
A ti si seme?
ti si što je niklo iz semena koje je posejao ili Isus ili đavo...pa si samim tim predodređena ili da te anđeli žeteoci pokupe (za hranu bogovima?A ti si seme?
Meni onda ta priča nije jasna. I ja sam i dete čovečije i božije, a ne seme.