Elektrik
Obećava
- Poruka
- 56
Kako najlakse mogu da onemogucim pristup mojim podacima,da li je to moguce uraditi bez ikakvog programa(iz samog Windowsa) ili je za to potreban neki dodatni program.Unapred hvala.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa mogao si mu reci kako to i da uradi.Ako koristis XP i particija na kojoj bi zeleo da sakrijes podatke ili onemogucis pristup drugima i ako ti je particija pod NTFS-om, lagno to mozes da uradis iz par klikova.
Svaki fajl mozes zastititi digitalnim sertifikatima po kojima ce isti biti enkriptovani, ali vodi racuna, ako reinstaliras sistem, ili na bilo koji nacin izgubis sertifikat, pogubices i sve podatke.
Pa mogao si mu reci kako to i da uradi.
Imas program FolderLock i lepo u njega ubacis sve sto hoces da zastitis i kad budes hteo da ih koristis trebace ti samo sifra koju si prethodno uneo.
kreiras dva account-a jedan administrator (to si ti) i postavis password i da ti podatci budu privatni, i drugi account koji je limited. my document u administratorovom account-u je zasticen i mozes mu prici samo iz administratorskog account-a. samo vodi racuna o administratoru koji se pali na alt + ctlr + del i tu postavi password. ovo je jedan od nacina da zastitis svoje podatke bez nekih programa. drugi ne znam....Kako najlakse mogu da onemogucim pristup mojim podacima,da li je to moguce uraditi bez ikakvog programa(iz samog Windowsa)....
treba winzip imas i ono...desni klik na folder, properties, hidden. folder nije zakljucan ali se ne vidi.Ili mozes da ga zipujes i da stavis sifru na zip folder tako da ne mozes da otvoris bez sifre. To ti je najednostavnije resenje i za to ti ni ne treba nikakav program.
kreiras dva account-a jedan administrator (to si ti) i postavis password i da ti podatci budu privatni, i drugi account koji je limited. my document u administratorovom account-u je zasticen i mozes mu prici samo iz administratorskog account-a. samo vodi racuna o administratoru koji se pali na alt + ctlr + del i tu postavi password. ovo je jedan od nacina da zastitis svoje podatke bez nekih programa. drugi ne znam....
Ako koristis XP i particija na kojoj bi zeleo da sakrijes podatke ili onemogucis pristup drugima i ako ti je particija pod NTFS-om, lagno to mozes da uradis iz par klikova.
Svaki fajl mozes zastititi digitalnim sertifikatima po kojima ce isti biti enkriptovani, ali vodi racuna, ako reinstaliras sistem, ili na bilo koji nacin izgubis sertifikat, pogubices i sve podatke.
Не спемуј већ "прашњаву" тему!decko ga pita sta da radi a ovaj se pravi pametan a ne objasnjava
jao,cirko