Закључани профили чланова треба да буду закључани и за модераторе

Плет

Zainteresovan član
Poruka
418
Да не би било спама на другој теми, ево одвојене теме о закључаним профилима чланова.
Уколико постоји оправдан разлог да модератори имају приступ закључаним профилима, волела би да га овде прочитамо.
Право на приватност те врсте треба свако да има. Уколико неко као службено лице има на то право, зашто се ускраћује члановима.
Свако ко је закључао свој профил имао је разлога за то.
Уосталом, модератори постоје због чланова а не обрнуто?
Зашто је забрањен разговор о организацији када сви знамо да разговори доносе решења, не причање и игнорисање проблема обично доведе до развода.

Upvote 3
Ja sam svojim glasom podržala.
Upravo zbog toga što je imao pristup mom profilu, jedan mod (još na starom forumu) je video obrazloženje jedne kazne,
koje je bilo malo neuobičajeno, pa je dajući sebi na značaju, pomenuo to na nekoj temi.
Niko drugi nije znao šta to znači, ali dovoljno je da sam ja znala.

Zato što iznošenje detalja rada može biti zloupotrebljeno

po principu, ako znaš gde je policija sa radarom, ti ćeš da smanjiš brzinu
Vidi poenta uredjenog drustva jeste da smanji brzinu a ne da plati kaznu ,sto ti podrzavas komentarom da ne treba da se zna ko gde vreba

Па зар није то сврха, смањити брзину.
Ipak je tu neko osto praznog dzepa

Vidi poenta uredjenog drustva jeste da smanji brzinu a ne da plati kaznu ,sto ti podrzavas komentarom da ne treba da se zna ko gde vreba
ti vidiš da treba da plati kaznu a ne pada ti na pamet da je to zato što je prekršio pravilo-zakon!? Dakle, ako nema ko da te nadgleda onda možeš da divljaš, a ako ima onda ti krivo što te kazne za prekršaj?

Па зар није то сврха, смањити брзину.
to si trebao da uradiš bez da znaš da li ima kontrole ili ne.

Ja sam svojim glasom podržala.
Upravo zbog toga što je imao pristup mom profilu, jedan mod (još na starom forumu) je video obrazloženje jedne kazne,
koje je bilo malo neuobičajeno, pa je dajući sebi na značaju, pomenuo to na nekoj temi.
Niko drugi nije znao šta to znači, ali dovoljno je da sam ja znala.
zloupotrebu položaja treba svako da prijavi.

ti vidiš da treba da plati kaznu a ne pada ti na pamet da je to zato što je prekršio pravilo-zakon!? Dakle, ako nema ko da te nadgleda onda možeš da divljaš, a ako ima onda ti krivo što te kazne za prekršaj?

to si trebao da uradiš bez da znaš da li ima kontrole ili ne.

Ako neko ne vidi bas u tom trenutku neki znak ne znaci da divlja,znak za lezeci stoji iznad njega ,sto cesto bude pogubno po auto iako je postovano ogranicenje,nema vremena i nije bezbedno da naglo koci,isto kao prelaz sa 60/h na 30/h u zoni skole,skoro je u tunelu pisalo 40/h ogranicenje,izgleda smo svi do jednog to kapirali kao gresku jer niko ispod 100/h nije isao,da ne ulazimo u korumpirane pandure koji pune dzepove jer uvek mogu da nadju i izmisle prekrsaj

Ako neko ne vidi bas u tom trenutku neki znak ne znaci da divlja,znak za lezeci stoji iznad njega ,sto cesto bude pogubno po auto iako je postovano ogranicenje,nema vremena i nije bezbedno da naglo koci,isto kao prelaz sa 60/h na 30/h u zoni skole,skoro je u tunelu pisalo 40/h ogranicenje,izgleda smo svi do jednog to kapirali kao gresku jer niko ispod 100/h nije isao,da ne ulazimo u korumpirane pandure koji pune dzepove jer uvek mogu da nadju i izmisle prekrsaj
to sve stoji što si napisao, ali zakon je zakon. Ako nam se ne svidja mi ga kršimo, osim ako nas ne primoraju da se pridržavamo (kroz kazne).

to sve stoji što si napisao, ali zakon je zakon. Ako nam se ne svidja mi ga kršimo, osim ako nas ne primoraju da se pridržavamo (kroz kazne).
Evo ti primer bas opasnih krivina gde ne postoji nikakav znak,a na nekim blagim ga ima,sat emisija je postavljala putokaz za jahorinu na par mesta jer ti koji donose zakone nisu smatrali da treba olaksati narodu,tako da nigde ne vidim da je obicnom smrtniku lakse i bolje a naravno da imaju izgovor kako je to zbog nase bezbednosti,pa ja imam iz prve ruke informaciju da imaju kvote kazni koje mora da ispune,evo upravo su pustili da polozi voznju neko s tonom gresaka,pandur kaze mnogi su pali moram nekog da pustim,daleko je sve to od istine

Poslednja izmena:
Zato što iznošenje detalja rada može biti zloupotrebljeno

po principu, ako znaš gde je policija sa radarom, ti ćeš da smanjiš brzinu
Радар зато и служи, да контролише, да успори а не да се наплати казна. Бар у нормалном свету.
Јесмо ли нормални?
Толико се злоупотребљава баш обрнуто та привилегија да је то срамотно колико штитите такво понашање.

И да га измајмунишу ботовским одговором да није схватио блаблабла или да га испрдају?
Не зезај. За такве ствари пријава не важи.

Ne, radar ne služi da uspori. Radar služi da izmeri brzinu kojom se krećeš. Ako si prekoračio propisanu brzinu, sledi kazna, ako te uhvate.
Не. Ако знаш да постоји контрола успорићеш и нећеш никога угрозити. То је поента а не казна.

И да га измајмунишу ботовским одговором да није схватио блаблабла или да га испрдају?
Не зезај. За такве ствари пријава не важи.
moderator ne može da zna da li je neko zaključao profil ili ne. Ako prijaviš i onda se ponovi tada postaje predmet za kažnjavanje moderatora jer zloupotrebljava svoju poziciju.

moderator ne može da zna da li je neko zaključao profil ili ne. Ako prijaviš i onda se ponovi tada postaje predmet za kažnjavanje moderatora jer zloupotrebljava svoju poziciju.
Да ли је ико кажњен због тога?
Сигурна сам да није. Зашто? Јер је општи став да овај форум постоји због модератора.

interesantna konstatacija vredna zasebne teme
Хахаха, мораће неко други. Ја више немам воље. Заиста је бесмислено,мој мито.

Мислим да би више успеха имала да се посветим борби за права буба шваба. Јбг.

Slične teme

Back