Zajednicke prostorije u stambenoj zgradi-Vesernica

mihailo95

Početnik
Poruka
12
Zivim u stambenoj zgradi u kojoj ima jos pet stanova i kao u svakoj i u ovoj postoje zajednicke prostorije a naravno i problemi,pa sam hteo da vas poslusam i da mi dete neki pametan savet.pa problem je u tome da ja drzim ves masinu u vesernici,sa prikacenom mojom strujom i vodom,a jednoj komsinici to smeta,i stalno mi zvoca oko toga,nemamo predsednika kucnog saveta a i nemam pojma kome mogu da se obratim za to.Pa ako neko zna da mi objasni da li ja pravilno postupam u vezi toga jer i ostali stanari tu suse ves a ja jedino da tu perem i susim.

Mozda covek nema mesta u stanu, pa je zato stavio tamo.
Verovatno ta zena sumlja da ti koristis svoju struju pa se plasi da ce za hodnicko svetlo da placa sada mnogo.Objasni joj lepo i pokazi kabli, mislim ako ce to pomoci, mada imala sam slican problem, nekima je tesko ugoditi pa ne znam koliko kablija i papira da joj pokazes.
Ili viid kako reaguju ostali stanari, pa ako se oni slazu a ona jedna se buni, ne moze ti nista, bar mislim.

Mislim da bi trebalo da je premestis u svoj stan. Zamisli kad bi svi hteli da se oslobode masine i da je smeste u vesernicu, definitivno ne bi bilo mesta za sve. U vesernici se susi ves i to je to. Sta da radis, kad vec nekom smeta, a mislim da vesernica nije ni predvidjena da se unjoj pere ves. Kao sto ni zajednicka prostorija na mom spratu nije predvidjena da se u njoj kiseli kupus i da cele zimi smrdi ulaz. Ali ocigledno svako postupa kako njemu odgovara i misli da je u pravu.

Back