Zajedničke aktivnosti parova u WC- u

Da li ste imali iskustava da vaš partner ili partnerica pere zube a vi pitate? Ili jedan partner izvrsava veliku nuždu a drugi se tušira, ili možda se zajedno tuširate. Što mislite o tome? Da li je to pametna ušteda vremena ili kršenje intime? Možda nešto treće?
Da mirišem ženina gov.na dok kenya umesto lepog mirisa Dove sapuna od kokosa? Esi ti lud?

:eek:
244873
wc-solja-dvoje.jpg

Pre 5 godina sam radio neku dečiju igraonicu i jaslice sa duplim WC šoljama . Meni to bzvze !:bljuc:

Da li ste imali iskustava da vaš partner ili partnerica pere zube a vi pitate? Ili jedan partner izvrsava veliku nuždu a drugi se tušira, ili možda se zajedno tuširate. Što mislite o tome? Da li je to pametna ušteda vremena ili kršenje intime? Možda nešto treće?
hah apsolutno normalna stvar! Ne ljuti se ali pitanje je kao da ga je postavio neki klinac.. ili te to loži pa se pališ na priču o tome :D

Kad sam znojava, štrokava, kad perem kosu i kada imam veliku nuždu volim da sam sama u toaletu. Za svecostale prilike mi ne smeta prisustvo mog dragog. Ne volem baš da sam tu kada on ima veliku nuždu.
Skroz mi je ok da se zajedno istuširamo. Istrljamo leđa jedno drugom.

Nema piškenja pod tušem! Barem ne smije kad sam tu, ko zna šta radi kad je sam 🤷‍♀️
Kod nas zvanicno nema ali nezvanicno procuri po nekad i kod njega i kod mene :rumenko: Po pricipu izvini samo ovaj put ili šta to radiš?! pa i ti si prošli put:cmok:

Back