MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 33.547
Dok se god gleda u tuđe dvorište, vlastito guta korov.Nebeski narod ali kada je reč o Srbiji onda se tešimo što Hrvata ima manje ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dok se god gleda u tuđe dvorište, vlastito guta korov.Nebeski narod ali kada je reč o Srbiji onda se tešimo što Hrvata ima manje ...
priznali Bosnu i Republiku Srpsku u njoj![]()
Da, ali ti svejedno ne smiješ ući na Kosovo bez dokumenata.
Ne znam kakav vi režim imate u Srbiji, ali u Hrvatskoj se nikoga ne uhićuje zbog toga što na oranici nema dokumenata.A gde smeš ići bez dokumenta?
Kod nas uhapsili nekog seljaka na njivi jer nije imao dokumenta.
Ne znam kakav vi režim imate u Srbiji, ali u Hrvatskoj se nikoga ne uhićuje zbog toga što na oranici nema dokumenata.
brt znači slobodu.. al ti kao ograničena jedinka ispranog mozga koja sve gleda kroz standard i terapije u bolnicama ne znaš šta to znači.. Srbi u Republici Srpskoj znaju..A to znaci sta konkretno za nekog obicnog coveka stanovnika Republike Srpske?
1. Ima bolji standard nego njegov kompanjon iz Federacije?
2. Zivi u uredjenijem drustvu, bez korupcije, kriminala, nepotizma od kompanjona?
3. Manje se iseljava?
4. Vozi se boljim putevima, leci u boljim bolnicama, ima pristup terapijama kojima kompanjoni iz Federacije nemaju?
5. Ima osecaj pravde, zna da ce sudovi postupati po pravu?
Jel mu to njegova borba dala?
Koga bre vise briga za teritorije, kad je sve jad, beda, uzas, primitivizam, korupcija, krs iz koga bezi svako normalan. Prvo izgine toliko ljudi, uniste se zivoti, da bi kao pravili srpsko ovo ili ono. Ratuje se da bi se pravila srpska beda i jad od drzave i posle svega i dalje taj Srbin tamo zivi i oseca se kao poslednje g.ovno, ma kako da se zvala ta tvorevina u kojoj zivi. (isto mislim i za kompanjona, koji isto izgibe, da bi sta konkretno?)
Pa ok, tako je dogovoreno između Kosova i Srbije. Možemo i mi s osobnom iskaznicom i u Sloveniju i u Italiju i Mađarsku. To ne znači da su Hrvatska, Slovenija, Italija i Mađarska jedna država.Primarno pitanje je bilo: gde smeš ići bez dokumenta?
Na KiM možeš slobodno samo sa srpskom ličnom kartom.
Sloboda je riječ kojom politički vođe mašu primitivnoj svjetini ispred očiju kako bi je pridobili kao svoje glasače.brt znači slobodu.. al ti kao ograničena jedinka ispranog mozga koja sve gleda kroz standard i terapije u bolnicama ne znaš šta to znači.. Srbi u Republici Srpskoj znaju..
brt znači slobodu.. al ti kao ograničena jedinka ispranog mozga koja sve gleda kroz standard i terapije u bolnicama ne znaš šta to znači.. Srbi u Republici Srpskoj znaju..
brt ne lupaj gluposti da te ne šibnem na ignor.. Srbi su znali kroz vekove za šta se bore.. takvi kao ti koji ceo život gledaju kroz novac me ne zanimaju..idi brt u Brisel, Vašington, London pa uživaj u divnom životu i u odličnim terapijama po bolnicama..Hahaha slobodu da molis Dodikovu ljubavnicu da ti zaposli dete?
Ono jes' ovako bi molio od Age Becir-Age. Velika razlika.
Nema valute, tablica, vojsku...ne diprRepublika Srpska
kog boli k. za tablice i valutu..ne budi smešanNema valute, tablica, vojsku...ne dipr
Kako glasi misljenje sporazuma iz Rambujea?Za takozvanu ZSO nije potrebno mišljenje Albanaca ili kako se vade , Suda na Kosovu , ili Vučića , nego mišljenje rezolucije 1244 koja u sebi ima mišljenje Sporazuma iz Rambujea. ,
Шта каже Бриселски споразум?
Да ли је обавеза привремених власти у Приштини да формирају Заједницу српских општина или Заједицу општина са српском већином?
Skoro sam ovde negde citirao samo deo odredbi .Kako glasi misljenje sporazuma iz Rambujea?
Ti si se gore pozvao na Rezoluciju kao izvor.Skoro sam ovde negde citirao samo deo odredbi .
..................................................................................
Moraš da odeš na arhivu UN , potom nadješ rezoluciju 1244 , zatim udješ u ZVANIČAN prevod, koji imaš na više jezika
Zatim u rezoluciji da nadješ tačku o sporazumu u Rambujeu pod nekim brojem i šifrom.
Potom sa tim brojem i šifrom i nazivom sporazuma na Engleskom jeziku moraš da udješ u USA biblioteku arhivu ( slobodan ulaz ukucas to sve na google ) i da izlistaš šta je potpisano i dogovoreno a to je cela knjiga.
Ne jedan papir - stranica kao na wikiju.
Postavljeno je to već na nekoj temi , a stvarno se ne mogu vraćati tome, nije to 15 minuta nego ceo dan .Ti si se gore pozvao na Rezoluciju kao izvor.
Red je da ti obavis ove radnje.