Zajednica divnih ljudi (cinicno do koske)

krompir 2.1.

Legenda
Banovan
Poruka
51.813
ali js mogu da se reklamiraju besplatno nanpdf "religija" jel tako ?
Pa dabome da mogu
divni ljudi fini pristojini besporocni...

Ma IDILA jedna zasto nismo svi js

:bljak:

jbt sta dozive pdf "zabava" da se tema obelezi kao religijska i naravno vrbuje posrnule duse.
BRAVO za tuzibabe prepodobne.
Krist je sa vama :heart: prckkam ofc

:bravo:

Vrhunac licemerja koji ja kao krsten pravoslavac gledam i ucutkuju me sto ukazujem na perfidno vrbovanje u savremenom obliku tj "online"...
Jel Bogu da zahvalim?

Pa dabome da mogu

jbt sta dozive pdf "zabava" da se tema obelezi kao religijska i naravno vrbuje posrnule duse.

Vrhunac licemerja koji ja kao krsten pravoslavac gledam i ucutkuju me sto ukazujem na perfidno vrbovanje u savremenom obliku tj "online"...
Jel Bogu da zahvalim?
Još traže i da slaviš Boga što ti daje priliku da progledaš. Kao tvrdo političko uverenje i to bar na deseti stepen.

Pa dabome da mogu

Jel Bogu da zahvalim?
Hm, ti si za otvoren razgovor i za zezanje o svemu?

Neki ljudi imaju određene granice, koje ne prelaze...
Isto tako, ko god je istraživao satanizam odgovorno je protiv toga.

Mnogo sam istraživala i saznala sam mnogo groznih stvari, i teško je ta saznanja zaboraviti a tek odobriti ili posmatrati kao nekulaganu temicu/šalicu.
Vidim da se tu samo razlikujemo u nekim znanjima i istraživanjima.
I ja sam otvorenog uma kao i ti, samo sam to proširila mnogo više, pa istražila mnogo toga oko satanizma.
Nadam se da razumiješ otkud tolike želje nekih da se takva tema zatvori.
Ja sasvim razumijem taj stepen odgovornosti koji neko osjeća, i osjeća kao potrebu da postupa po moralnom nahođenju.

Nije isto aktivizam i moralna svijest. Akrivizam je nešto trenutno, savremeno i postoji psihologija mase u pozadini.
A moralni kompas postoji bar 2000godina...

Ružno je porediti moralnu odgovornost sa aktivizmom, često histeričnih, i često izgubljenih, lgbt+ ili ekstremnim feministkinja...
Tu su reakcije iz emocija.
A vjerniku ili običnoj osobi koja je isti istražila, smeta satanizam iz racionalnih razloga.

Ne očekujem da ćeš shvatiti, ali bar se nadam da ćeš istražiti satanizam, veze sa njihovim obredima itd.
Onda ćeš vidjet da to ne možeš shvatiti kao zezica-šalica temu.
Ali dobro, ako i ne istražiš jer te ne zanima, bar da znaš da mnogo toga postoji tu i ne može se dopasti prosječnom čovjeku, prosječne savjesti, i da nije vjernik i ne osjeća toliku odgovornost da prijavi temu.

Zbog nepravde.
A prepun sam psihiza onako komplet sam intwresantan svim mogucim doktorima.

Kako si me tako brzo procitao :bravo:

Vidoviti Zilot jel radis po kucama?
Ти мислиш да чачкање ђавола неће ти се оломи о мозак?

Па 10 пута интелигентнији су тиме спали до самоубиства и мизантопије, а ти би том науком себе разонодио...?

Hm, ti si za otvoren razgovor i za zezanje o svemu?

Neki ljudi imaju određene granice, koje ne prelaze...
Isto tako, ko god je istraživao satanizam odgovorno je protiv toga.

Mnogo sam istraživala i saznala sam mnogo groznih stvari, i teško je ta saznanja zaboraviti a tek odobriti ili posmatrati kao nekulaganu temicu/šalicu.
Vidim da se tu samo razlikujemo u nekim znanjima i istraživanjima.
I ja sam otvorenog uma kao i ti, samo sam to proširila mnogo više, pa istražila mnogo toga oko satanizma.
Nadam se da razumiješ otkud tolike želje nekih da se takva tema zatvori.
Ja sasvim razumijem taj stepen odgovornosti koji neko osjeća, i osjeća kao potrebu da postupa po moralnom nahođenju.

Nije isto aktivizam i moralna svijest. Akrivizam je nešto trenutno, savremeno i postoji psihologija mase u pozadini.
A moralni kompas postoji bar 2000godina...

Ružno je porediti moralnu odgovornost sa aktivizmom, često histeričnih, i često izgubljenih, lgbt+ ili ekstremnim feministkinja...
Tu su reakcije iz emocija.
A vjerniku ili običnoj osobi koja je isti istražila, smeta satanizam iz racionalnih razloga.

Ne oč

Lepo si sve napisala. Odmerenim recima i hvala na tome ...
Kao sto sam i pisao ljudi se boje svega sto ne poznaju.
Moja je greska sto smatram da su vecina dovoljno osvesceni da razlikuju na kom pdf se sta pise.
Zatvorenu temu sam smatrao za saljivu i potkrepljenu nametnutim okvirima kako satanista izgleda.
Veca opasnost preti od svakog ko nosi odelo ili je u blejzeru sa pratecom suknjom.

Drugacije funkcionisem u odnosu na vecinu ljudi.
Nerazumevanje pisanim recima je neminovno.

Iznenadjen sam, sto je moja greska, kako se neke teme obeleze kao nepodobne a neke koje zaista sluze za vrbovanje posrnulih dusa traju i ostaju kao "po pravilniku" netaknute.

Ти мислиш да чачкање ђавола неће ти се оломи о мозак?

Па 10 пута интелигентнији су тиме спали до самоубиства и мизантопије, а ти би том науком себе разонодио...?

Koliko tih inteligentnih koji su izvrsili samoubistvo si poznavao?

Moja je greska sto smatram da su vecina dovoljno osvesceni da razlikuju na kom pdf se sta pise.
Zatvorenu temu sam smatrao za saljivu i potkrepljenu nametnutim okvirima kako satanista izgleda.
Безумнику је шала чинити грех... изгуглај ко је то реко...

Ти не да немаш појма о сатанизму, већ на силу закључујеш да те неко неупућено одвраћа од зла...

Ако ти се гине од спиновања појмова, иди па се урниши директно по култовима, а не своју досаду пакујеш у неку ''праведност''

Двоје... човек 25година и девојака око 30...

Posto si mene lepo isprofilisao kao pacijenta koje su bile njihove dijagnoze?
Kakvo im je bilo detinjstvo?
Kakav su umali odnos sa roditeljima?

Da li mozes da pojmis da , koliko go se cesto sprdao , sam vrlo psihicki jak covek.
Da manipulacije cak i sam pokusaj mogu da prepoznam.
Da ne vucem traume iz odnosa od detinjstva pa naovamo.

Moja je greska sto polazim od sebe i atava da NISTA ne moze da me uplasi ili da pokleknem pod uticaj "djavola".
Iz razloga sto razmisljam svojom glavom. Masa me ne zanima ni na forumu ni u RL.

Zao mi je tvojih poznanika ja u svojoj okolini nisam imao samoubice jer sam birao drustvo.
Jer sam vaspitan da mislim svojom glavom i procenim sta je lose a sta dobro za mene.

Za tvoju info veovao ili ne krsten sam kao pravolasvac. I zamisli citao sam razne knjige :)

Lepo si sve napisala. Odmerenim recima i hvala na tome ...
Veca opasnost preti od svakog ko nosi odelo ili je u blejzeru sa pratecom suknjom.

Drugacije funkcionisem u odnosu na vecinu ljudi.
Nerazumevanje pisanim recima je neminovno.

Iznenadjen sam, sto je moja greska, kako se neke teme obeleze kao nepodobne a neke koje zaista sluze za vrbovanje posrnulih dusa traju i ostaju kao "po pravilniku" netaknute.
Pročitao si moju poruku, ali si je zanemario, nisi mi na nju odgovorio osim prvom rečenicom.
Shvatila sam ja već i tvoju prvu, ciničnu poruku i ne tražim pojašnjenje iste.
Jasno mi je kako razmišljaš.
Dakle, samo si mi odgovorio svojim pojašnjenjem tvoje poruke, i spomenuo si svoju otvorenosti i kako se ljudi plaše onoga što ne poznaju, a ja sam već rekla da sam to detaljno istraživala i plašim se satanizma jer sam upoznata.

I svima bih rekla da istraže šta je satanizam, da budu sasvim otvorenog uma i hrabri u tome.
Veoma nas je lako danas obrlatiti našom mišlju da smo otvoreni, pa nam se svašta po površini plasira, a mi nemamo pojma šta se dešava iza kulisa.
Danas je satanizam, i u raznim svojim oblicima svuda oko nas, u vidu simbola, značenja, najavljivanja svega i svačega itd.
Spotovi, film, pjesme... umjetnost je medium dolaska do širih masa, nas.
Ali treba bit hrabar i moći ta saznanja podnjeti, u svijetu gdje želiš sve najbolje za svoju rodbinu, prijatelje, djecu itd.

Posto si mene lepo isprofilisao kao pacijenta koje su bile njihove dijagnoze?
Kakvo im je bilo detinjstvo?
Kakav su umali odnos sa roditeljima?

Da li mozes da pojmis da , koliko go se cesto sprdao , sam vrlo psihicki jak covek.
Da manipulacije cak i sam pokusaj mogu da prepoznam.
Da ne vucem traume iz odnosa od detinjstva pa naovamo.

Moja je greska sto polazim od sebe i atava da NISTA ne moze da me uplasi ili da pokleknem pod uticaj "djavola".
Iz razloga sto razmisljam svojom glavom. Masa me ne zanima ni na forumu ni u RL.

Zao mi je tvojih poznanika ja u svojoj okolini nisam imao samoubice jer sam birao drustvo.
Jer sam vaspitan da mislim svojom glavom i procenim sta je lose a sta dobro za mene.

Za tvoju info veovao ili ne krsten sam kao pravolasvac. I zamisli citao sam razne knjige :)
Знам да си јак, зато те и рибам, али ниси јачи од ове теме које те је заинтригирала због досаде...

Бави се својим талентима, мани окултизам... имаш ти гомиле самоубилачких познаника, само још ниси сазрео да видиш зло очима јер би се пољуљо од егоизма у психозу...

Видим да си читао сплачине, зато ти и кажем да не видиш нити знаш ништа невидљиво

Знам да си јак, зато те и рибам, али ниси јачи од ове теме које те је заинтригирала због досаде...

Бави се својим талентима, мани окултизам... имаш ти гомиле самоубилачких познаника, само још ниси сазрео да видиш зло очима јер би се пољуљо од егоизма у психозу...

Видим да си читао сплачине, зато ти и кажем да не видиш нити знаш ништа невидљиво

Ne bavim se okultizmom ne znam gde si to od mene procitao.
Da te podsetim ovo je pdf "zabava" i u mom poimanju koncepta tema nema truna ozbiljnosti.

Vidim da sam pogersio. Ili nisam. Zavisi iz kog se ugla gleda.

Sta bi ti meni od pravih knjiga preporucio da procitam?
Obzirom da sam citao splacine po tvojoj slobodnoj proceni.

Ne bavim se okultizmom ne znam gde si to od mene procitao.
Da te podsetim ovo je pdf "zabava" i u mom poimanju koncepta tema nema truna ozbiljnosti.

Vidim da sam pogersio. Ili nisam. Zavisi iz kog se ugla gleda.

Sta bi ti meni od pravih knjiga preporucio da procitam?
Obzirom da sam citao splacine po tvojoj slobodnoj proceni.
Житије твог верско-црквеног родоначелника - светог Саве... може и о Богородици нешто

Житије твог верско-црквеног родоначелника - светог Саве... може и о Богородици нешто

Ja sam povrsan covek
citao jesam i knjige te tematike ali ne smatram sebe osobom koja moze da ispostuje sva pravila.

Ti si u.meni prepoznao posnuly dusu pa bi da me vracas na ispravni put m?
:D

Zilote

cenim tvoju brigu ali veruj ja sam posrnuo odavno i trudim se da budem svakim danom bolji covek.
Nekad mi uspeva nekada ne.
Ali to je zivot
"neka prvi bezgresan baci kamen" :D

Ozbiljan satanizam se ne upucava ljudima na ovaj nacin verujem da imaju svoj forum sa sve jabukama i smokvama iz Luciferove baste.
Najukusniji plodovi koji izadju na nos naivnim i lakomim ljudima.

Back