Зајебани неки Деда Мразеви из ЕУрупе дошли у Хрватску

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
Nema više sedenja u krilu Deda Mrazu?!
Zbog strogih pravila koja važe u nekim zemljama EU, a koja su preuzeli i neki hrvatski Deda Mrazovi, deci nije dozvoljeno da mu sede u krilu.
v192605p0.jpg

Takođe, nije dozvoljen ni zagrljaj sa Deda Mrazom, a poljubac pogotovo, piše "Jutarnji list".

Zbog strogih pravila fotografije na kojima nasmešena dečica sede u krilu Deda Mrazu uskoro bi mogle potpuno iščeznuti i u Hrvatskoj.

Nova pravila podelila su javnost. Dok jedni, uključujući i javnog pravobranioca za decu Milu Jelavić, podržavaju izbegavanje fizičkog kontakta Seda Mraza i dece, drugi se nad takvom odlukom zgražavaju.

"Moj program uključuje i fotografisanje s decom, ali izbegavam da mi ona sednu u krilo. Uvek od domaćina tražim da mi osiguraju dve stolice, jednu za mene, drugu za dete", objasnio je jedan Deda Mraz koji ovih dana obilazi zagrebačke kompanije i uveseljava decu zaposlenih.

Niko od mališana, pritom, ne može da ga zagrli ili poljubi.

Ovakve promene dolaze zbog podignute svesti o opasnostima pedofilije i velikog straha od nje, a kao neželjena posledica pojavila se i opšta histerija zbog koje se i nedužno sedenje u krilu Deda Mraza smatra neprimerenim.

Mirela Blažanović, predsednica Udruženja Roda, upozorava da se ne bi smeo uništiti jedan lep običaj i konstatuje da je Hrvatska otišla predaleko u kopiranju zapada.

"Još malo pa neće smeti sesti u krilo ni vlastitim očevima i dedovima", dodala je Blažanovićeva.

...............................
...............................
Лако је Хрватима....
Они имају у резерви ХИЏАЈЕТ ДЕДУ.....
него ме брине, шта ћемо ми у Србији,
кад уђемо у ЕУрупу....?
:zskace: :zskace: :zskace:
 

Back
Top