Zaista mi je potrebna vasa pomoc

• Začetnik teme Začetnik teme JT
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
J

JT

Gost
Ovde sam brucos na Prirodno-matematickom fakultetu odsek geografija na Pristinskom univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici.Volela bih ako mogu da odem u jednu od ovih zemalja:Novi Zeland,Kanada,Australija,Irska,mada mogu i druge.Zasita bi volela da nastavim skolovanje na nekom geografskom fakultetu u inostranstvu,jer moj san je na se bavim naucno-istrazivackim radom iz oblasti geografije,pogotovo okeanografije i tome slicno...posto slabo znam i govorim engleski,da li je moguce da se upise i neki kurs jeika,za pocetnika i da se ujedno i studira...posto nisam pri nekoj bajnoj finansijskoj situaciji,koji su fakulteti dobri a malo jeftiniji i zadovoljavaju ove moje potrebe,
Unapred hvala,
JT[/b]

Kao prvo moras da se odlucis za zemlju, bez obzira sto gledas da to bude na Engleskom svaka zemlja ima svoje standarde i svoje uslove tako da je glupo da nesto polazes pre nego sto si se odlucio za zemlju. Sto se tice Engleskog mozda bih mogla da ti preporucim kvalitetnu skolicu za ne tako velike pare kako je po drugim skolama za iste kurseve, pa ako hoces javi mi na koji mail da ti pustim telefone. Grupe su male sto je jako bitno za funkcijonisanje!

Sandra

ALExxANDRA:
Kao prvo moras da se odlucis za zemlju, bez obzira sto gledas da to bude na Engleskom svaka zemlja ima svoje standarde i svoje uslove tako da je glupo da nesto polazes pre nego sto si se odlucio za zemlju. Sto se tice Engleskog mozda bih mogla da ti preporucim kvalitetnu skolicu za ne tako velike pare kako je po drugim skolama za iste kurseve, pa ako hoces javi mi na koji mail da ti pustim telefone. Grupe su male sto je jako bitno za funkcijonisanje!

Sandra
Pre svega zanima me Novi Zeland,pa Australija ali prvo i najvazniji mi je NZ...
moj email je :jonex@ptt.yu za Jovanu

Back